Καλώς, ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου. Θα συνεχίσω να ψάχνω...Ο/H Souits έγραψε:
Είμαι απο κινητό δεν μπορώ να βρω το λινκ
RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)
- Οδηγός
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ο/H paf21 έγραψε:
Ο/H Souits έγραψε:
Να περάσεις και τα driver του universal adb drivers
-
Ο/H mirotis έγραψε:
Ο/H paf21 έγραψε:
Ο/H Souits έγραψε:
Να περάσεις και τα driver του universal adb drivers
-
Τελικά δεν χρειαζόταν τίποτα. Το έβλεπε απ' ευθείας σαν Qualcomm HS-USB αλλά έψαχνα σε άλλο σημείο του device manager. Πέρασα την κινέζικη Dev και το ξεκλείδωσα με το account του προηγούμενου μου τηλεφώνου (Note 3). Τώρα είμαι σε δίλημμα ποια ελληνική να βάλω. Αν βάλω developer θα πρέπει να την βάλω σαν update ή υπάρχει καλύτερος τρόπος;
-
Πέρασμα του TWRP μετά πέρασμα της ρομ στο κινητό και μετά μέσα από TWRP, κανείς install το zip της Ελληνικής. Εγώ προτείνω stable.
Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ο/H Souits έγραψε:
Πέρασμα του TWRP μετά πέρασμα της ρομ στο κινητό και μετά μέσα από TWRP, κανείς install το zip της Ελληνικής. Εγώ προτείνω stable.
Σε ευχαριστώ πολύ! -
Οπως εμαθα και εγω στην πορεια απο τον Mui_art θελει ΠΑΝΤΑ factory reset! Οποτε μια χαρα θα εισαι τωρα! Και σεταρες και το κινητο στα ελληνικα την πρωτημ ερα που το επιασες, αντε πιο στην χαρη σου! (δεν ηξερα οτι ισχυει και η αδεια για ξεκλειδωμα απο αλλα xiaomi, προφανως ειναι αδεια χρηστη και οχι συσκευης... )
-
Ο/H Project_P έγραψε:
Οπως εμαθα και εγω στην πορεια απο τον Mui_art θελει ΠΑΝΤΑ factory reset! Οποτε μια χαρα θα εισαι τωρα! Και σεταρες και το κινητο στα ελληνικα την πρωτημ ερα που το επιασες, αντε πιο στην χαρη σου! (δεν ηξερα οτι ισχυει και η αδεια για ξεκλειδωμα απο αλλα xiaomi, προφανως ειναι αδεια χρηστη και οχι συσκευης... )
-
Ο/H paf21 έγραψε:
Το factory reset δεν αναφερόταν στον οδηγό και γι' αυτό δεν το έκανα. Όσο για το ξεκλείδωμα του bootloader, απ' ό,τι έχει αναφερθεί μπορείς να ξεκλειδώνεις μια συσκευή το μήνα.
... απλα μου ειπαν οτι εννοειται!
-
-
Παιδες σορυ κιολας αλλα backup και restore τα data και τις εφαρμογες πως κανουμε? Δν εχει η MIUI εφαρμογη απο οτι βλεπω...πολυ κακος το EMUI της huawei ειχε γαματη εφαρμογη για backup παντως.
-
Ο/H Greeniaris έγραψε:
Παιδες σορυ κιολας αλλα backup και restore τα data και τις εφαρμογες πως κανουμε? Δν εχει η MIUI εφαρμογη απο οτι βλεπω...πολυ κακος το EMUI της huawei ειχε γαματη εφαρμογη για backup παντως.
Ρυθμίσεις => Πρόσθετες Ρυθμίσεις => Αντίγραφα & Επαναφορά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες