Καλημέρα παιδιά.Ο/H Johnkas έγραψε:
Φιλε Γιώργο μην ανησυχείςΓια την χρήση που θέλεις είσαι ετοιμόςΟ/H A7PILOT έγραψε:
Καλησπέρα και καλή χρονιά.
Πριν από λίγο έκανα κράτηση για αγορά απο τον Κωτσόβολο το Xiaomi redmi 3s που μου είπε ο γιός μου....
Με ενημέρωσε και για το Xiaomi forum και μπήκα να βρώ το usermanual για να "χαζέψω " λίγο πριν το πάρω στα χέρια μου αύριο... Και κυριολεκτικά έπαθα "Black out" που λέμε και μεις οι αεροπόροι.....!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδή για να δουλέψω το Xiaomi redmi 3s θα πρέπει να μάθω όλα αυτά..??????? Ξανά -μανά διάβασμα..?????
Αυτά τα τηλέφωνα δεν είναι έτοιμα όταν τα παίρνεις από ελληνικό μαγαζί για "απλή χρήση" που το θέλω εγώ με λίγο μουσική, λίγο ίντερνετ, λίγο Facebook, άντε και GPS.....?????
Εχω το Samsung S3 Neo εδώ και 3 χρόνια και είμαι υπέρ ευχαριστημένος... Αλλά έχω θέμα με την μπαταρία.....
Θα μπορέσω να περάσω επαφές και όλα όσα έχω μέσα ή θα παιδεύομαι..???? Είμαι και στα 60+.....
Ευχαριστώ για την υπομονή σας...!!!!!!
Γιώργος
Για τις επαφές σου κάνε ένα συγχρονισμό με τον google account και όταν τον περάσεις στη νέα συσκευή θα τα δει
Αυτό που έχει ο Κωτσόβολος εχει A-GPS και όχι κανονικό GPS , oπότε το ματαίωσα. Βρήκα όμως το παρακάτω...
Αξίζει τα λεφτά του..?? Θα κάνει γιαυτές τις απλές λειτουργίες που το θέλω χωρίς να πειράζω αυτές τις ROM που λέτε??? Είναι αξιόπιστο το site??? Συγνώμη αν σας κούρασα.....!!!!!!
Official Global version Xiaomi Redmi 3S Prime Octa core Mobile Phone Snapdragon 430 4100mAh 5.0" 3GB / 32GB OTA B7 B20 Band-in Mobile Phones from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
Λένε ότι είναι το official e-shop....

nasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
Γιώργος Κυρκούδης
a7stars.com
a7stars.com