είναι για το thread Πρώτη φορά xiaomi; Διάβασε και μάθε πριν ρωτήσεις. Που έγραψε ο @sonickaki.
Έχουν τα link που έχει δεν βγαζουν πουθενα πια αλλα ψάχνωντας βρήκα tools Κλπ.
Καλησπέρα στην παρέα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα το τηλέφωνο της συζύγου είναι ένα Poco m3 δεν έχει κάνει κάποια ενημέρωση από την ημέρα που το πήρε περίπου 3χρονια. Διαπίστωσα ότι ενώ είναι global ROM η ROM που φοράει είναι QJFEUXM. Τώρα ποια διαδικασία πρέπει να κάνω για να περάσω μια original? Εάν κατεβάσω global σε OTA θα την περάσει? Η να δοκιμάσω ΕU σε OTA. Είμαι λίγο μπερδεμένος κάθε βοήθεια δεκτή
Γειά σας , χαίρομαι που βρηκα την κοινότητα.Δεν ξερω καν αν το μήνυμα μου θα σταλεί. Δεν γνωριζω σχεδόν τίποτα απο λογισμικά,τωρα μαθαίνω (προσπαθώ δηλαδή). Εχω ενα redmi 9 και έχει μεσα την έκδοση miui 12.5.4.0 (RJCEUXM) έκδοση Android 11RP1A.200720.011
Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορω να κανω λογαριασμό xiaomi, ή ενημέρωση miui . Εμφανίζεται για λιγο "ελεγος..." και μετα "πρόβλημα δικτύου, δοκιμάστε αργότερα. Ακομα και για την κοινότητα με πληροφορησε μια φίλη.
Μπορείτε να με καθοδησετε τι μπορω να κανω , αφου βγαίνει "μη πιστοποιημενη συσκευή"στο play store της Google.