φιλε εγω το μονο που εχω κανει ειναι να περασω την κινεζικη developer... απελπιστηκα με τους κινεζους που ενω μου απαντησαν στην αιτηση για Official unlock bootloader ,εν τελη δεν ξεκλειδωνει λογω ενος error... τωρα ειπα να "δω" και την Unofficial τροπο , αλλα εχω "κολλησει" σε καποια βηματα του οδηγου και φοβαμαι να ξεκινησω την διαδικασια αυτη..
Καρφιτσωμένο Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c
- Οδηγός
- Mi-4C
-
-
Στο βημα 4 μου βγαζει μηνυμα το miflash οτι δεν επαρκει ο χωρος....το τηλεφωνο ειναι μπρικαρισμενο!Εχετε καμια ιδεα;
-
-
μια ερωτηση
mi flashing tool
k rom χρησιμοποιουμε την τελευταια chinese developer "Xiaomi Mi 4c Latest China Developer Version Fastboot File Download"
τα κατεβαζουμε απο το παρακατω link, σωστα? οχι τα παλια που εχει στο πρωτο post ο οδηγος?
Xiaomi MIUI Official Forum -
-
το link που εβαλα ειναι αυτο που δινεται στο πρωτο post
το ερωτημα ειναι ,χρησιμοποιουμε τις ποιο καινουργιες εκδοσεις απο το miui forum η αυτα που linkαρονται στο πρωτο post του οδηγου που ειναι παλια? -
αν προκειται για official unlock με developer βαζεις την πιο προσφατη απο την xiaomi.
αν προκειται για unofficial unlock κατεβαζεις αυτην του οδηγου που ειναι δοκιμασμενη οτι δουλευει.Life is too short to remove usb safely -
Καλησπερα σας και καλως σα βρηκα!
Σημερα παρελαβα το κινητο και εχωντας διαβασει απο προηγουμενες μερες σχεδον ολους τους οδηγους ειπα να ξεκινησω να ξεκλειδωσω το bootloader. **το κινητο ητανε κανονικα κλειδωμενος ο bootloader**
Εχω περασει κανονικα το adb και τους qualcomm drivers μεσω test mode σε windows 10.
βαζω το κινητο σε usb-2 θήρα μπενω σε fastboot mode και γραφοντας την εντολη fastboot devices που βγαζει κανονικα την συσκευη , πηγαινοντας ομως στην επομενη εντολη "fastboot oem edl" περνω το μηνυμα "FAILED (remote: unknown command)"
Το κινητο ηρθε με την εκδοση 5.1.1 LMY47V Και εκδοση MIUI 7.0.4.0(LXKCNCI) stable.
δεν αναγνωριζει η συγκεκριμενη εκδοση λογισμικου την συγκεκριμενη εντολη ή εχω κανει καπου αλλου λαθος?
edit
Το κινητο δεν κανει τπτ ουτε fastboot , μονο ο υπολογιστης το βλεπει σαν qualcomm θυρα του περασα μεσω του miflash την 6.1.7
εκανε success Κανονικα αλλα και παλι δεν ανοιγει..
edit 2
Τελικα υστερα απο διαφορες προσπαθειες κρατησα πατημενο το power+ vol - για περιπου 2 λεπτα και τον κινητο ξεbrickαρε μπηκε σε fastboot πατησα το power για 8 περιπου δευτερολεπτα και μπηκε στην κινεζοαγγλικη rom εκανα μεσω adb unlock και δουλεψε μια χαρα τωρα θα περασω twrp και μετα την custom rom. τελος καλο ολα καλα.. Παλι καλα που υπαρχουν οι οδηγοι!
Ευχαριστω! -
Το ξεκλείδωσα με αυτό τον οδηγό. Πέρασα μέσω adb την TWRP 3.0.2-0. Μπορώ τώρα να εγκαταστήσω την GTV stable ή πρέπει πρώτα να περάσω την GTV dev και μετά την GTV stable;
Για τα πρακτικά πέρασα την τελευταία GTV Stable μέσω USB-OTG, μιας και το pc δε μου αναγνώριζε τη συσκευή όσο ήμουν συνδεμένος στο TWRP. -
Να συγχαρω τον @jon Star για την απολυτη επιτυχια του οδηγου του!!!
Επειδη ειδα πως καποιοι απετυχαν με αυτη τη διαδικασια, επετρεψε μου @jon Star να δωσω παρακατω μερικες "εκσυγχρονισμενες" οδηγιες!!!
Το λεω, επειδη τα "παλια" Mi Flash Tool κ ADB δε δουλεψαν ουτε στο δικο μου Mi4c σημερα, αλλα ολα πηγαν τελεια με τις νεες εκδοσεις! Λοιπον:
1. XiaoMiFlash.exe: Κατεβασμα απο εδω xiaomininja.com/download/mi-flash-tool-v6-8-30-download/ και εγκατασταση.
2. adb: Κατεβασμα απο εδω androidfilehost.com/?w=file-th…83705125cbe664d3e4973616a και extract το φακελο adb χύμα στο δισκο C του υπολογιστη.
Ολα τα υπολοιπα, οπως τα λεει ο @'jon Star!!! Καλη επιτυχια!!! -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα