Διαφήμιση

Battery drain σε flight mode.

• Battery drain σε flight mode.

Ειχα μια προσωπικη εμπειρια με ενα καινουργιο mi4 (της γυναικας μου) που παρελαβα πριν 3 ημερες. Κλασικα του περασα την καινουργια stable 7.1.3( ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολο το φορουμ). Δεν ειχα προλαβει ομως να παω να αγορασω μια μικρη σιμ απο vodafone. Ενω το ειχα φορτισει 100% το βραδυ, το πρωι ειχε φτασει 80% με ολα κλειστα και χωρις σιμ. Εκει πονηρευτικα και λεω κατι συμβαινει. Το βραδυ το φορτισα παλι 100% και το επομενο πρωι παλι τα ιδια. Εγραψα εδω στο φορουμ και ειπαμε να αλλαξω ρομ και να παω στην προηγουμενη (7.0.5 stable).Αφου εκανα και αυτο το τηλ εξακολουθουσε να εχει battery drain σε κατασταση sleep. Ψαχτηκα λιγο στο νετ και βρηκα στο en.miui.com ενα thread για battery drain σε mi4 σε κατασταση flight mode. Νομιζω με τα λιγα που ξερω οτι flight mode και τηλεφωνο χωρις λαρτα σιμ ειναι το ιδιο. Πηρα λοιπον μια μικρη καρτα, την εβαλα και no battery drain. Λοιπον οποιος εχει mi4 και εχει λιγο διαθεση να δοκιμασει, ας βαλει το τηλ του σε flight mode για να το τσεκαρουμε ( πιθανον bug). Ευχαριστο και sorry για το μακροσκελες θεμα μου.

Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Φίλε μου, δοκίμασα εγώ σε flight mode αλλά δεν είχα κανένα battery drain, εγώ φυσικά φοράω την GTV 6.3.24 Dev ROM, δοκίμασε να αναβαθμίσεις στην dev Ελληνική, έτσι και αλλιώς κάθε λίγες μέρες μας δίνουν update με πολλά fixes όπως και νέα Features, τα παιδιά κάνουν άριστη δουλειά!
      Xiaomi Mi4 White 16GB/4G/3GB
      Xiaomi Redmi Note 4 High Edition Black
      Xiaomi Redmi 4 Pro SD Edition Black
      Xiaomi Mi 10 8GB/128GB (Umi)

Xiaomi Redmi Note 11 4G/4GB/64GB
    • Ο/H Dev1l έγραψε:

Φίλε μου, δοκίμασα εγώ σε flight mode αλλά δεν είχα κανένα battery drain, εγώ φυσικά φοράω την GTV 6.3.24 Dev ROM, δοκίμασε να αναβαθμίσεις στην dev Ελληνική, έτσι και αλλιώς κάθε λίγες μέρες μας δίνουν update με πολλά fixes όπως και νέα Features, τα παιδιά κάνουν άριστη δουλειά!

Καλημερα φιλε μου. Μπορει να γινεται μονο οταν λειπει η καρτα σιμ. Δεν το δοκιμασα να σου πω την αληθεια σε flight mode. Το ξερω οτι τα παιδια εδω κανουν φοβερη δουλεια και για αλλη μια φορα τους ευχαριστω και τους βγαζω το καπελο. :thumbup: Προς το παρων θα μεινω με την stable και οταν με το καλο βγει MM stable τοτε θα το αναβαθμισω. :D

Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Δεν δοκίμασα να σου πω την αλήθεια χωρίς sim, θα δοκιμάσω το βράδυ όμως έτσι για απορία!! :D ?(
      Xiaomi Mi4 White 16GB/4G/3GB
      Xiaomi Redmi Note 4 High Edition Black
      Xiaomi Redmi 4 Pro SD Edition Black
      Xiaomi Mi 10 8GB/128GB (Umi)

Xiaomi Redmi Note 11 4G/4GB/64GB
    • Ο/H longus έγραψε:

Ψαχτηκα λιγο στο νετ και βρηκα στο en.miui.com

Δείτε και αυτήν ΕΔΩ την λύση
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)