Ειχα μια προσωπικη εμπειρια με ενα καινουργιο mi4 (της γυναικας μου) που παρελαβα πριν 3 ημερες. Κλασικα του περασα την καινουργια stable 7.1.3( ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολο το φορουμ). Δεν ειχα προλαβει ομως να παω να αγορασω μια μικρη σιμ απο vodafone. Ενω το ειχα φορτισει 100% το βραδυ, το πρωι ειχε φτασει 80% με ολα κλειστα και χωρις σιμ. Εκει πονηρευτικα και λεω κατι συμβαινει. Το βραδυ το φορτισα παλι 100% και το επομενο πρωι παλι τα ιδια. Εγραψα εδω στο φορουμ και ειπαμε να αλλαξω ρομ και να παω στην προηγουμενη (7.0.5 stable).Αφου εκανα και αυτο το τηλ εξακολουθουσε να εχει battery drain σε κατασταση sleep. Ψαχτηκα λιγο στο νετ και βρηκα στο en.miui.com ενα thread για battery drain σε mi4 σε κατασταση flight mode. Νομιζω με τα λιγα που ξερω οτι flight mode και τηλεφωνο χωρις λαρτα σιμ ειναι το ιδιο. Πηρα λοιπον μια μικρη καρτα, την εβαλα και no battery drain. Λοιπον οποιος εχει mi4 και εχει λιγο διαθεση να δοκιμασει, ας βαλει το τηλ του σε flight mode για να το τσεκαρουμε ( πιθανον bug). Ευχαριστο και sorry για το μακροσκελες θεμα μου.
Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk