[GTV-6.3.24/25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 29/3 18:31)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
απλά είναι ενδεικτική σε συγκριση με άλλα κινητά όχι υποχρεωτικά με το ιδιο εαν και δυο ίδια κινητά με διαφορετικές ρομ και διαφορετικές εφαρμογές και ρυθμησεις είναι ενα αλλο κινητό !!!!Ο/H gtette έγραψε:
έτρεξα antutu με σκορ 50233
κοιτα εδώ :
Antutu score από τα xiaomi
και εδω :
Antutu score από τα xiaomi
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
-
Ο/H fanatic έγραψε:
Επειδη δε μου αρεσει η 6.3.24 μπορω να ξαναβαλω την 6.3.17? Εχω mi3 με marshmallow
Δοκιμάστε να κάνετε downgrade σίγουρα με Wipe Cache & Dalvik Cache αλλα πολύ πιθανόν να απαιτηθεί Factory ResetΟ/H Ringil έγραψε:
μπορω να περασω την 6,17 ? αντι για αυτην ?
Κάντε Nandroid για παν ενδεχόμενο!! -
Ο/H Ringil έγραψε:
μπορω να περασω την 6,17 ? αντι για αυτην ?Ο/H makis1024 έγραψε:
Όχι είναι downgrade, δες το ποστ του bodai.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Wipe cache kai Dalvik cache γινοτναι απο το twrp ?Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H fanatic έγραψε:
Επειδη δε μου αρεσει η 6.3.24 μπορω να ξαναβαλω την 6.3.17? Εχω mi3 με marshmallow
Δοκιμάστε να κάνετε downgrade σίγουρα με Wipe Cache & Dalvik Cache αλλα πολύ πιθανόν να απαιτηθεί Factory ResetΟ/H Ringil έγραψε:
Κάντε Nandroid για παν ενδεχόμενο!!
-
-
Ο/H Ringil έγραψε:
Wipe cache kai Dalvik cache γινοτναι απο το twrp ?Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H fanatic έγραψε:
Κάντε Nandroid για παν ενδεχόμενο!!
Ναι
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
δεν υπάρχει mi-recovery στην ROM αυτή... πλέον έχεις TWRP, που είναι πολύ καλύτερο.Ο/H lambo έγραψε:
Δεν δουλευει το mi recovery και παλι.
H ROM που κατέβασες σου το έγραφε..: cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz
Ελληνική FastBoot ROM με ενσωματωμένο το TWRP Recovery.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Έτυχε και το εξής, σε ένα rn2 με πατημένο volume up και power παρατεταμένα μέχρι να εμφανιστεί το twrp για να μπεί, στο άλλο πρέπει να αφήσεις τα κουμπιά όταν δεις το mi boot logo όταν ανοίγει διαφορετικά ξανακλείνει, και δεν μπαίνει σε twrp, σου έχει τύχει Χρήστο;
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
-
με κλειστό το κινητό αν θελουμε να μπουμε στο recovery πατάμε power + volume up και μόλις δονηθεί αφήνουμε το power συνεχίζοντας να έχουμε κρατημένο το volume upΟ/H makis1024 έγραψε:
Έτυχε και το εξής, σε ένα rn2 με πατημένο volume up και power παρατεταμένα μέχρι να εμφανιστεί το twrp για να μπεί, στο άλλο πρέπει να αφήσεις τα κουμπιά όταν δεις το mi boot logo όταν ανοίγει διαφορετικά ξανακλείνει, και δεν μπαίνει σε twrp, σου έχει τύχει Χρήστο;
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα