Update : Αν το κινητο ειναι κλειστο βαζω το usb δεν αναβει το led βαζω το φορτιστη δεν ανταποκρινεται , τι σημαινει ?
[GTV-6.3.24/25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 29/3 18:31)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H Ringil έγραψε:
Εαμ παιξει factory reset θα υπαρχει προβλημα ?
Αν κάνεις factory reset θα πρέπει να στήσεις από την αρχή το κινητό σου. Εκτός και αν έχεις κάποια δυσλειτουργία.
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Ο/H Ringil έγραψε:
Εαμ παιξει factory reset θα υπαρχει προβλημα ?
Χάνεις εφαρμογές κωδικούς κτλ και στήνεις το τηλέφωνο από την αρχή. Πρόσεχε το mi λογαριασμό. Γράψε κάπου κωδικούς, μπορεί να σου κλειδώσει το τηλ. γιατί το θεωρεί κλεμμένο.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H lambo έγραψε:
Δεν δουλευει το mi recovery και παλι.
H ROM που κατέβασες σου το έγραφε..: cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz
Ελληνική FastBoot ROM με ενσωματωμένο το TWRP Recovery.
Δεν με ενδιαφερει το mi recovery εφοσον δεν ειναι απαραιτητο.
Οποτε μπορω να φλασαρω κατευθειαν την 6.3.24 ειμαι εναξει με τα partitions? -
Ο/H lambo έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H lambo έγραψε:
Δεν δουλευει το mi recovery και παλι.
H ROM που κατέβασες σου το έγραφε..: cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz
Ελληνική FastBoot ROM με ενσωματωμένο το TWRP Recovery.
Δεν με ενδιαφερει το mi recovery εφοσον δεν ειναι απαραιτητο.
Οποτε μπορω να φλασαρω κατευθειαν την 6.3.24 ειμαι εναξει με τα partitions?
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Έτυχε και το εξής, σε ένα rn2 με πατημένο volume up και power παρατεταμένα μέχρι να εμφανιστεί το twrp για να μπεί, στο άλλο πρέπει να αφήσεις τα κουμπιά όταν δεις το mi boot logo όταν ανοίγει διαφορετικά ξανακλείνει, και δεν μπαίνει σε twrp, σου έχει τύχει Χρήστο;
Εφόσον είσαι σε MM δεν έχεις θέμα partition
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Ο/H kzr1967 έγραψε:
Καλημέρα, πιθανόν άσχετο με το θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο στο forum.
Έβαλα την GTV 6.3.24 αλλά θέλω να γυρίσω στην 6.3.10. Μπορώ να κάνω downgrade με τον ίδιο τρόπο που γίνεται το upgrade ή χρειάζεται άλλη διαδικασία;
Ευχαριστώ
Ο/H fanatic έγραψε:
Επειδη δε μου αρεσει η 6.3.24 μπορω να ξαναβαλω την 6.3.17? Εχω mi3 με marshmallow.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Ο/H bandit650 έγραψε:
Ο/H kzr1967 έγραψε:
Καλημέρα, πιθανόν άσχετο με το θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο στο forum.
Έβαλα την GTV 6.3.24 αλλά θέλω να γυρίσω στην 6.3.10. Μπορώ να κάνω downgrade με τον ίδιο τρόπο που γίνεται το upgrade ή χρειάζεται άλλη διαδικασία;
Ευχαριστώ
Ο/H fanatic έγραψε:
Επειδη δε μου αρεσει η 6.3.24 μπορω να ξαναβαλω την 6.3.17? Εχω mi3 με marshmallow.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Πριν από την εγκατάσταση είχα κάνει κι εγώ backup system και data μέσω TWRP. Αν κάνω restore από TWRP θα επανέλθει η 6.3.10 χωρίς να την εγκαταστήσω πάλι;
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kzr1967 έγραψε:
Πριν από την εγκατάσταση είχα κάνει κι εγώ backup system και data μέσω TWRP. Αν κάνω restore από TWRP θα επανέλθει η 6.3.10 χωρίς να την εγκαταστήσω πάλι;
Αυτός είναι ο σκοπός του
Απλά πρόσεχε γιατί με το backup ξεχάνουμε κάποτε πως ότι εμφανίστηκε από το πριν μέχρι το τώρα θα χαθεί
Δηλαδή αν προχθές έβγαλες μια φωτογραφία δεν θα υπάρχει και δεν μπορείς και να την βρεις αφού θα έχεις πάει στο παρελθόν και δεν θα έχεις φυλάξει το παρόν. Άρα πρώτα κάνε ένα έλεγχο (επαφές, φωτογραφίες, κωδικούς, βίντεο, ηχογραφήσεις κτλ). -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H kzr1967 έγραψε:
Αυτός είναι ο σκοπός του
Απλά πρόσεχε γιατί με το backup ξεχάνουμε κάποτε πως ότι εμφανίστηκε από το πριν μέχρι το τώρα θα χαθεί
Δηλαδή αν προχθές έβγαλες μια φωτογραφία δεν θα υπάρχει και δεν μπορείς και να την βρεις αφού θα έχεις πάει στο παρελθόν και δεν θα έχεις φυλάξει το παρόν. Άρα πρώτα κάνε ένα έλεγχο (επαφές, φωτογραφίες, κωδικούς, βίντεο, ηχογραφήσεις κτλ).
Σ ευχαριστώ πολύ. Απλά για επιβεβαίωση ρωτάω. Το restore αρκεί και δεν χρειάζεται να περαστεί πάλι η 6.3.10
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
επιδη εχω μπερδευτει λιγο ποια ακριβως ρομ πρεπει να κτεβασω για το HM note 1 LTE?
-
OffTopicΜια γενική απορία. Τα SMS δεν γίνετε να τα έχουμε π.χ εισερχόμενα / εξερχόμενα. Μπαίνουν όλα σε ένα κουβα?
-
Ο/H papados έγραψε:
OffTopicΜια γενική απορία. Τα SMS δεν γίνετε να τα έχουμε π.χ εισερχόμενα / εξερχόμενα. Μπαίνουν όλα σε ένα κουβα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα