[GTV-6.3.24/25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 29/3 18:31)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
μια χαρά όλα,
παίζει να υπάρχει το dolby atmos σαν apk?
ευχαριστώ!
-
Παιδιά από διαχείριση μπαταρίας (σε συσκευές cancro πάντα) πως πάει η νέα 3.6.31? Εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα που υπάρχει στις τρεις τελευταίες ρομ, δηλαδή 70% apps και κυρίως Google play services και xiaomi framework και 12-14% οθόνη, πράγμα που δεν συνέβαινε στην 6.3.3;
Sent from my MI PAD using Tapatalk -
Θα πρέπει να περιμένεις να ανέβει και για τα μη Vip μέλη για να δοκιμαστεί και μετά να μπορει καποιος να πει μια γνώμη! Εγώ παντως δεν την εχω βαλει ακόμα...
-
Εν αναμονή της νέας ρομ οι παρατηρήσεις μου για την 6.3.24/25 στο Redmi Note 2 (TDD)
1. Διαχείριση μνήμης: Δεν έπεσα κάτω από 65%-70% ακόμα και όταν έκανα καθαρισμό μνήμης.
2. Διαχείριση Μπαταρίας: Στα ίδια επίπεδα με τις προηγούμενες, μέτρια χρήση, 2-3 ώρες SOT στο 24ώρο.
3. Bluetooth: πάλι έχανε την σύνδεση ακόμα και την ώρα που μίλαγες.
4. Wi-Fi: όχι τόσο καλό σήμα σύνδεσης, στα ίδια σημεία, ίδιες αποστάσεις, είχα 1-2 γραμμές λιγότερες σε σχέση με πριν.
5. Δεδομένα: Αρκετά χαμηλότερο σήμα, έφτασα να δω Η+ σε περιοχές που είχα τουλάχιστον 3G.
6. Θερμοκρασία: Αυξημένη σε σχέση με προηγούμενες, αισθητά ποιο ζεστή η συσκευή σε σημείο να κολλήσει. (Σημείο αναφοράς θερμοκρασίας: Τα απογεύματα πάω την μικρή γυμναστική και επί 1:30 λεπτά είμαι με το κινητό με χρήση δεδομένων και παρακολουθώ το φόρουμ).
7. Εφαρμογές: Πάλι έκλεινε τις κλειδωμένες εφαρμογές αν και όχι τόσο συχνά, το έκανε 1-2 φορές.
8. Ήχος+ακουστικά: Δεν είχα τα προβλήματα που είχα πριν όπως παράσιτα, "πυροβόλο", ήχος σαν να έρχεται από το βάθος.
Δεν θυμάμαι κάτι άλλο -
Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο link για τις τελευταίες dev καθώς με πετάει στην 24/3 και όχι στην 31/3 που λέει;
-
Ο/H GS1985 έγραψε:
Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο link για τις τελευταίες dev καθώς με πετάει στην 24/3 και όχι στην 31/3 που λέει;
Για δείξε μου... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H GS1985 έγραψε:
Για δείξε μου...
Η νέα Version της MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_6.3.31 MIUI V7) είναι έτοιμη για λήψη....
- Θα μπορείτε να κατεβάσετε τα Zip για όλες τις Xiaomi συσκευές.
- Πολλά Fix για την Ελληνική ΜΙUI V7
- Μην ξεχνάτε ότι θα χρειαστούμε την βοήθειά σας στο Debug....
το οποίο σε πετάει στο εδώ topic
- Θα μπορείτε να κατεβάσετε τα Zip για όλες τις Xiaomi συσκευές.
-
Οκ ....
Διορθώθηκε....
Thanks... -
Προσωπικά το μεγαλύτερο πρόβλημα της ROM το οποίο είναι σαν την τρόικα και δεν φεύγει με τίποτα είναι που χάνει το Bluetooth 4-5 φορές την μέρα, ακόμα και την ώρα που μιλάς. Και το Bluetooth μου είναι καλό και καινούργιο. (Samsung). Το πρόβλημα υπάρχει και με Plantronics.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H user_1024 έγραψε:
Προσωπικά το μεγαλύτερο πρόβλημα της ROM το οποίο είναι σαν την τρόικα και δεν φεύγει με τίποτα είναι που χάνει το Bluetooth 4-5 φορές την μέρα, ακόμα και την ώρα που μιλάς. Και το Bluetooth μου είναι καλό και καινούργιο. (Samsung). Το πρόβλημα υπάρχει και με Plantronics.
-
Μήπως έχεις mi fit ή άλλη συσκευή τέτοιου τύπου και παρεμβάλλει;
Όχι. Δεν παρεμβαλει κάτι. Τώρα έβαλα την καινούργια την .31 θα δούμε αν διορθώθηκε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα