Διαφήμιση

Βαθμονόμηση αισθητήρα??

• Βαθμονόμηση αισθητήρα??

Παιδιά γειά σας.
      Χρησιμοποιώ το Running της Nike στο γυμναστήριο (διάδρομος). Έχω μεγάλη απόκλιση στα χιλιόμετρα που καταγραφονται. Πχ στα 4 χλμ διαδρόμου έχω 6χλμ στο κινητό. Μήπως πρέπει να κάνω κάποια βαθμονομηση; Σε ανοιχτό χώρο δεν είχα την ευκαιρία να το ελέγξω.
      Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Αν θέλεις διόρθωσε το όνομα του topic που άνοιξε σε Βαθμονόμηση αντί για βαθμολόγηση που έγραψες.
      Δες το και σε ανοιχτό δρόμο να μας πεις εντυπώσεις.. αν θυμάμαι καλά θα χρειαστεί να έχεις και ενεργό το GPS.
      Ενδεχομένως οι αναταράξεις από τον διάδρομο να μπερδεύουν τον αισθήτηρα που έχεις βάλει στο παπούτσι σου.

ΥΓ αφού χρησιμοποιείς τον διάδρομο δεν υπάρχει λόγος να μετράς με το Nike αιρθητήρα θερμίδες και απόσταση.
      Αν βάλεις τα κιλά, το ύψος και την ηλικία σου στην κονσολα του διαδρόμου τότε θα σου υπολογήσει τα πάντα με μεγάλη ακρίβεια.
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • (Αυτόματη διόρθωση Συγνώμη!!!)

Ο/H pechr έγραψε:

ΥΓ αφού χρησιμοποιείς τον διάδρομο δεν υπάρχει λόγος να μετράς με το Nike αιρθητήρα θερμίδες και απόσταση.
      Αν βάλεις τα κιλά, το ύψος και την ηλικία σου στην κονσολα του διαδρόμου τότε θα σου υπολογήσει τα πάντα με μεγάλη ακρίβεια.
      Χρησιμοποιώ το Nike σαν ιστορικό (και λόγω ματαιοδοξίας ;)) Με παλίοτερο κινητό δεν είχα θέματα. Απλά η απόκλιση μου φαίνεται μεγάλη.
      Ευχαριστώ πάντως.
    • Διαφήμιση
    • Για όσους ενδιαφέρει το θέμα και το συγκεκριμένο app της Nike υπάρχει λύση που δεν έχω δοκιμάσει ακόμη. Σήμερα έτρεξα 4,25χλμ περίπου και το Nike μέτρησε 5,5χλμ.
      Η προτεινόμενη λύση από την εταιρεία είναι αυτή:
      App & Device Support | How do I calibrate the Nike+ Running App?
      Θα ποστάρω μόλις ελέγξω.

Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk