Η κατάρρευση ενός μύθου για το Mi Note Pro
- Review
-
-
Γενικά σε όλες τις συσκευές που έχουν μεταλλικό σώμα και πλαίσια, υπάρχει η αίσθηση της θερμοκρασίας, αλλά δεν είναι πρόβλημα.
Το καλό είναι πως κρυώνουν αμέσως αφού αποβάλουν την θερμοκρασία αμέσως λόγο μετάλλου.
Σε συσκευές που είναι πακτωμένες με πλαστικούρα, πρώτα θα σας έρθει η μυρωδιά του καμένου, και μετά από ώρα θα πάρετε χαμπάρι πως η συσκευή σας πήρε φωτιά..
Μόνο που σε πολλές περιπτώσεις θα είναι αργά.... -
Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
Η συσκευή ανεβάζει θερμοκρασία! Τέλος! Όχι υπερβολικά, ούτε έχει ως αποτέλεσμα να λαγγαρει! Αλλά ανεβάζει! Σε σύγκριση με το LG g4 του αδερφού μου η διαφορά είναι αισθητή! Και σε απλές διαδικασίες όπως σερφαρισμα, 5 λεπτά φωτογραφιών και ελαφρύ γκειμινγ! Επίσης η μεταλλική κατασκευή "αρπάζει" πιο εύκολα, έτσι έχεις την αίσθηση περισσότερο από πχ το mi3! Που να έρθει και καλοκαίρι!
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρες τρόπο (πρόγραμμα, εφαρμογή?), κάνε τη σύγκριση με αριθμούς και εάν όντως υπάρχει τόσο τεράστια διαφορά, μπορούμε να το συζητήσουμε. Πάντως απο τον Ιούλιο του '15 που "χουφτώνω" το κινητό, μέχρι σήμερα η διαφορά είναι τεράστια... Επίσης παίζει ρόλο και ποια ρομ του φοράς, κ.λ.π. -
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Μπράβο @caeser πολύ καλο το τεστακι που έκανες,και κατατοπιστικοτατο.Μήπως όμως έτυχε να κρατήσεις και τους χρόνους που έκανε κάθε συσκευή για να μπουταρει? Για να έχουμε μια εικόνα και για αυτο?
-
@caeser! Το συγκρινω με το LG g4 γιατί είναι και τα 2 flagships του 2015. Το ένα βγήκε με τον περιβόητο 810 ενώ το άλλο επέλεξε να αλλάξει λόγο των γνωστών προβλημάτων και να βάλει 808! Αν βελτιώθηκε με την πάροδο των μηνών δε το ξέρω! Εγώ 1 μήνα το έχω! Αν το mi5 που είναι σχεδόν ίδιο κινητό εξωτερικά , έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά, τότε πάω πάσο και θα είμαι υπερβολικός! Αν όμως έχει αισθητά καλύτερη συμπεριφορά σε απλές καθημερινές δραστηριότητες, τότε το Pro έχει θέματα!
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
@caeser! Το συγκρινω με το LG g4 γιατί είναι και τα 2 flagships του 2015. Το ένα βγήκε με τον περιβόητο 810 ενώ το άλλο επέλεξε να αλλάξει λόγο των γνωστών προβλημάτων και να βάλει 808! Αν βελτιώθηκε με την πάροδο των μηνών δε το ξέρω! Εγώ 1 μήνα το έχω! Αν το mi5 που είναι σχεδόν ίδιο κινητό εξωτερικά , έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά, τότε πάω πάσο και θα είμαι υπερβολικός! Αν όμως έχει αισθητά καλύτερη συμπεριφορά σε απλές καθημερινές δραστηριότητες, τότε το Pro έχει θέματα!
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν @barcelonistas1899 μόλις έκανα ακόμα ένα τεστάκι, προσπαθώντας να συγκρίνω τους δύο επεξεργαστές που ανέφερες πριν...
Τον Snapdragon 810 και τον Snapdragon 808.
Πήρα το Mi Note Pro και το Mi4c και έτρεξα το Antutu και στις δύο συσκευές, μετρώντας την θερμοκρασία των συσκευων πριν και μετά.
Δες τα αποτελέσματα:
Πρώτα το Mi4c:
...
Και μετά το Mi Note Pro:
...
Μετά το τέλος του τεστ το Mi4c ανέβασε 12,2 βαθμούς κελσίου και το Mi Note Pro, 8,2 βαθμούς Κελσίου...
-
@caeser είσαι πρώτος με διαφορά!! Πολύ καλό το test σου!!
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H caeser έγραψε:
Λοιπόν @barcelonistas1899 μόλις έκανα ακόμα ένα τεστάκι, προσπαθώντας να συγκρίνω τους δύο επεξεργαστές που ανέφερες πριν...
Πήρα το Mi Note Pro και το Mi4c και έτρεξα το Antutu και στις δύο συσκευές, μετρώντας την θερμοκρασία των συσκευων πριν και μετά.
Δες τα αποτελέσματα:
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Πρέπει να βρω και νέο μετάλλιο για την περίπτωσή σου τώρα....
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Δες τα αποτελέσματα:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα