Διαφήμιση

Περίεργο Factory Reset - Shell

• Ο/H jazzu4ia έγραψε:

Ο/H giasoy έγραψε:

Ο/H Souits έγραψε:

@giasoy Το Mount namespace separation από που το απενεργοποιείς;;;;
      Ανοίγεις το superSU πας ρυθμίσεις, σκρολ προς τα κάτω και το ξετικάρεις. Μετά επανεκκίνηση φυσικά.Και με αυτό διορθώνεται και το titanium backup που αλλιώς δεν δουλεύει.Για δοκιμάστε να δούμε..
      ...ευχαριστούμε γιά την βοήθεια......δοκιμάζω οσονούπω, και αναφέρω...
      ...δουλεύει !!!
      ...το κινητό φορτίζει & παραμένει κρύο...
      ...thnx...!
    • Ο/H jazzu4ia έγραψε:

...δουλεύει !!!
      ...thnx...!
      Είδα σε προηγούμενα ποστ σου οτι σε εξυπηρετεί πολύ το MiPcSuite, δοκίμασε και το MyphoneExplorer το οποίο κάνει και συγχρονισμό των επαφών με το MS outlook... πράγμα που δεν γνωρίζει το MiPcSuite.. (ούτε extract δεν μπορεί να τις κάνει) :whistling:
    • Ο/H jazzu4ia έγραψε:

.αυτό να ξέρετε απαγορεύεται διά ροπάλου σε αυτού του τύπου τις μπαταρίες...
      ...ποτέ μην το κάνετε, αν αγαπάτε τη ζωή της μπαταρίας σας...
      Εγώ ξέρω πως αυτό δικαιούσαι να το κάνεις αλλά υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός
      πχ 30 φορές
    • Διαφήμιση
    • Πήγα σε μια ρομ που είχα πρόβλημα με restore για να μελετήσω κάτι που είπε ένας φίλος.

Έκανα το τεστ με το Gsam Battery monitor και μπορώ να σας πω πως εμένα μου τρώει μπαταρία χωρίς κανένα πρόγραμμα ανοιχτό.
      Κάθε φορά που ανάβει η οθόνη 10 δευτερόλεπτα τα προσθέτει σαν 10 δευτερόλεπτα στο shell. Με όλα κλειστά !!
    • Τελικά ξέρουμε τι ακριβώς κάνει αυτό το "Mount namespace separation"
      Εγώ δεν είχα το συγκεκριμένο πρόβλημα με το "shell" αλλα διαβάζοντας το νήμα το απενεργοποίησα.. :lol:

• Έκανα μία πρόοδο πάντως στο θέμα μας. Το τελώνιο αυτό ενονόματι Shell είναι το παρακάτω:

Όταν το κάνω force close όλα επανέρχονται στο φυσιολογικό. Να αναφέρω πως πράγματι "φανερώνεται" μόνο όταν το συνδέσεις στον υπολογιστή. Και ναι μόνο εάν έχεις το Mi Pc Suite εάν όχι δεν εμφανίζεται. Α.....φορτίζει κιόλας πλέον από τον υπολογιστή γιατί πριν όχι απλά δεν φόρτιζε αλλά ξεφόρτιζε. Μόλις το δοκίμασα. Το αρνητικό είναι ότι ακόμα δεν μπόρεσα να το απομονώσω και να το αποκλείσω να εκκινεί. Ας το κοιτάξουν και οι developers παρακαλώ πολύ.

σ.σ. Επίσης ανακάλυψα ότι με το Kernel Adiutor μπορείς να κατεβάσεις το frequency στο 400mhz του τετραπυρήνα ΑΛΛΑ επειδη το κινητό χρειάζεται λίιιγο παραπάνω ισχύει για να λειτουργεί αlagαριστο, συνέχεια ανεβοκατεβαίνουν τα frequencys από 400 έως full και γιαυτό τα βάζεις 691mhz και όλα ρολόι σταθεροποιείται στο 691mhz. Επίσης το 1800mhz δεν το εμφανίζει γιατι τα apps αναγνωρίζουν μόνον τον 4πυρήνα και όχι και τον 2πύρηνο.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Διαφήμιση
    • Ο/H giasoy έγραψε:

Ο/H jazzu4ia έγραψε:

...δουλεύει !!!
      ...thnx...!
      Είδα σε προηγούμενα ποστ σου οτι σε εξυπηρετεί πολύ το MiPcSuite, δοκίμασε και το MyphoneExplorer το οποίο κάνει και συγχρονισμό των επαφών με το MS outlook... πράγμα που δεν γνωρίζει το MiPcSuite.. (ούτε extract δεν μπορεί να τις κάνει) :whistling:
      ...τη σουίτα τη χρειάζομαι μόνο, επειδή μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ιντερνέτ του σταθερού...
      ...όταν δεν έχεις ασύρματο ιντερνέτ, αλλά έχεις ενσύρματο, σου λύνει τα χέρια...
      ...thnx, anyway...
    • Ο/H Souits έγραψε:

Όταν το κάνω force close όλα επανέρχονται στο φυσιολογικό. Να αναφέρω πως πράγματι "φανερώνεται" μόνο όταν το συνδέσεις στον υπολογιστή. Και ναι μόνο εάν έχεις το Mi Pc Suite εάν όχι δεν εμφανίζεται.
      Σε εσένα ίσως να φαναιρώνεται μόνο εκεί. Εμένα το έχω δει και χωρίς ηλεκτρονικό υπολογιστή και χωρίς MiPcSuite.

Τώρα η λύση του φίλου @giasoy είναι καλή και λειτουργεί, αλλά δεν λύνει το πρόβλημα νομίζω μόνιμα.

Θα δείξει φυσικά στην πορεία.
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Τώρα η λύση του φίλου @giasoy είναι καλή και λειτουργεί, αλλά δεν λύνει το πρόβλημα νομίζω μόνιμα.

Θα δείξει φυσικά στην πορεία.
      Φίλε @mixaliscy συμφωνώ, βρήκα την λύση μόνο για μια περίπτωση, όταν συνδέουμε το κινητό στο pc και αντι να φορτίζει αυτό ξεφορτίζει, με τοMiPcSuite και χωρίς αυτό κλπ κλπ..

Είμαι στο αυτοκίνητο (δεν οδηγώ) και ανοίγω το shazam να αναζητήσω κάποιο τραγούδι που ακούμε.... στην συνέχεια παίζω λίγο με τις φωνητικές εντολές και το φωνητικό πληκτρολόγιο του Google και μετά από λίγο νιώθω το κινητό να αρχίζει να καίει στα χέρια μου, ανοίγω το Gsam Battery Monitor και το shell έχει ξεκινήσει τα ζειμπέκικα.... κλείνω τα πάντα.. τίποτα, το shell ξεσκίζει, restart και όλα τέλος.

Μετά από ώρα αφού είμαι πάλι σπίτι ανοίγω τα data και προσπαθώ να κάνω τα ίδια μπας και ανακαλύψω τί ξεκινάει το shell.... όλα δουλέουν μια χαρά και όσες φορές κι αν έκανα δοκιμές με τις εφαρμογές που έτρεξα πριν τίποτα, το shell ανύπαρκτο.

Μάλλον θα πάω στην Ελληνική stable και θα περάσω το bluetooth apk από την dev. Ο κυριότερος λογος που έχω την dev είναι η καλή λειτουργία του bt .
      Εγώ πιστεύω οτι το shell που ξεκινάει όποτε του καπνίσει μαρτυράει πολλά bugs της rom και όχι μόνο ένα....

• Μαζί σου αλλά στις 12 000 εμφανίστηκε σε 10-20 άτομα

Η αλήθεια είναι ότι πριν να βάζουμε το SU στο λογισμικό μας δεν είχαμε αναφορά αυτού του προβλήματος και η λύση σου εκεί εστιάζει, άρα θεωρώ πως κάτι παίζει με το SU εκτός και αν εμφανίστηκε και στις unrooted stable.
    • Διαφήμιση
    • Αν σας βοηθάει, στο δικό μου που δεν έχω ενεργοποιήσει το SU ποτέ, δεν μου το παρουσιάζει.