Ευχαριστώ για την απάντηση!
Υπάρχει ROM προτεινόμενη;
Εγώ θα ήθελα να βάλω την Stable από εδώ
Οποτε κανω τα παρακατω για ασφάλεια:
(προς χάρη ολοκληρωμένης "ιστορίας" σε περίπτωση που καποιος άλλος πεσει πάνω στον ίδιο προβληματισμό!)
1. Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
2. Μετά ελέγχω αν ο Bootloader ξανακλείδωσε (Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος)
3α. Αν ξανακλείδωσε: Κάνω αίτημα για να τον ξεκλειδώσω (Διαδικασία αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader)
3β. Αν οχι: Εγώ προσωπικά θα προχωρήσω κανονικά, άλλος ίσως θέλει και μια άλλη γνώμη
4. Μετά το Bootloader unlock, τα γνωστά βήματα
------------------
1. Περναω με κάποιο δοκιμασμένο τρόπο latest TWRP (πχ από TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.)
2. Κατεβάζω την τελευταία Stable ROM απο το προηγούμενο ROM version (πχ 7.5.4.0) και την αποθηκεύω στο κινητο
3. Μπαίνω TWRP, ξυρίζω τα πάντα (factory reset, memory, κλπ)
4. Εγκαθιστω τη Stable ROM
5. Επιβεβαιώνω οτι το TWRP ειναι ακομα εκεί και το ξαναβάζω αν πρεπει
6. Κανω root με το αρχείο που έχει μέσα η Stable ROM
7. Reboot και σετάρω το κινητό
------------------
Υπάρχει ROM προτεινόμενη;
Εγώ θα ήθελα να βάλω την Stable από εδώ
Οποτε κανω τα παρακατω για ασφάλεια:
(προς χάρη ολοκληρωμένης "ιστορίας" σε περίπτωση που καποιος άλλος πεσει πάνω στον ίδιο προβληματισμό!)
1. Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
2. Μετά ελέγχω αν ο Bootloader ξανακλείδωσε (Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος)
3α. Αν ξανακλείδωσε: Κάνω αίτημα για να τον ξεκλειδώσω (Διαδικασία αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader)
3β. Αν οχι: Εγώ προσωπικά θα προχωρήσω κανονικά, άλλος ίσως θέλει και μια άλλη γνώμη
4. Μετά το Bootloader unlock, τα γνωστά βήματα
------------------
1. Περναω με κάποιο δοκιμασμένο τρόπο latest TWRP (πχ από TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.)
2. Κατεβάζω την τελευταία Stable ROM απο το προηγούμενο ROM version (πχ 7.5.4.0) και την αποθηκεύω στο κινητο
3. Μπαίνω TWRP, ξυρίζω τα πάντα (factory reset, memory, κλπ)
4. Εγκαθιστω τη Stable ROM
5. Επιβεβαιώνω οτι το TWRP ειναι ακομα εκεί και το ξαναβάζω αν πρεπει
6. Κανω root με το αρχείο που έχει μέσα η Stable ROM
7. Reboot και σετάρω το κινητό
------------------