Γενική συζήτηση για το Mi-4S
- Mi-4S
-
-
Σου είπα το εικονίδιο της υδρογείου εμφανίζεται μόλις πατήσεις στις ρυθμίσεις (θα το δεις πάνω δεξιά)
-
-
Από την αντίστοιχη επιλογή κάτω που αναγράφει Settings ? (ok στο δικό σου ήταν κινέζικη... αλλά στην αντίστοιχη θέση)
-
-
-
-
-
Λογικά τα παιδιά ξεχάστηκαν και δεν έβαλαν.... Ή κάτι άλλο που δεν μπορώ να σκεφτώ
Επειδή είναι καινούριο κινητό ίσως...Μόνο αυτός που το ετοίμασε μπορεί να πει με ακρίβια τι έγινε... Άμα τρέχεις όμως με 20 Ρομ είναι λογικό να γίνει κανά τέτοιο μπέρδεμα
Μακάρι να είναι καλά -
Σίγουρα, δεν κακολογούμε κανένα, Ίσα ίσα ή δουλειά που γίνεται είναι σούπερ από ότι βλέπω. Μία ερώτηση τώρα μιας και το πρόσεξα. Αφού πέρασα το twrp πατώντας το πλήκτρο για τις πρόσφατες εφαρμογές μου βγάζει το εικονίδιο τους κι όχι το τύπου screenshot, έχει να κάνει ή έκανα κάτι εγώ που αλλάζει μέσα από τη ρομ πάλι;
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εννοείς πως μάκρυναν? Αυτό το κάνεις και το ξαναφέρνεις πίσω με τα 2 σου δάχτυλα
Όπως το ζοομ ιν και το out. -
Κι εγώ που νόμιζα πως ήταν τρόπος προβολής.. είναι όχι απλά το πρώτο xiaomi, αλλά το πρώτο smartphone στην κατοχή μου που μπορώ να "παίξω", ένα sony c1505 δεν έπαιρνε και πολλά πολλά, τώρα βέβαια μπορώ να το εξερευνήσω λίγο περισσότερο ίσως. Η μόνη αλλαγή που είχα κάνει πάνω του ήταν να του αλλάξω τη σπασμένη οθόνη
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk