Γενική συζήτηση για το Mi-4S
- Mi-4S
-
-
Ο/H baiosss έγραψε:
Ερωτησgη!
Με τις τελευταιες dev εχει γινει καποια παρεμβαση στους πυρηνες της συσκευης μας και δε μπορω να αλλαξω στα default?
Για παραδειγμα οι big cores τρεχουν στο μεγιστο με 1440 ενω απο οτι θυμαμαι επρεπε να τρεχουν με 1824.
Επισης να πω οτι γυρισα απο cm13 που πιθανοτατα εκει εγινε και η αλλαγη στους πυρηνες σε αυτες τις τιμες.
Επειδη με το kernel audiutor η καποια παρεμφερη εφαρμογη δε μπορω να κρατησω μονιμα τις αλλαγες που θελω να κανω (σε default) τι αλλο μπορει να γινει?
-
-
-
-
-
-
Οπότε παίζεις μόνο με τους πυρήνες προς τα κάτω και βλέπεις πότε αρχίζει να κολλάει από λίγο; Με την 6.5.26 με 3-4 antutu και 4ωρη περίπου χρήση έχει φάει 32% μπαταρία, δεν ξέρω πόσο καλό είναι, αλλά έχω κλειστό το "gsm" και τη φωτεινότητα σε ταπεινά επίπεδα..
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μιλάτε σοβαρά ότι το βάλατε ψυγείο ????????
-
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Μιλάτε σοβαρά ότι το βάλατε ψυγείο ????????
Κι όμως. Και για δοκιμή κάποια στιγμή μπορεί να μπει και κατάψυξη. Βέβαια αυτά αν είσαι αριθμολαγνος και θες ψηλά ποσοστά στο antutu.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
baiosss, δε μπόρεσα να ανεβάσω τίποτα από cpu, μόνο να κατεβάσω, αυτό είναι το μόνο εφικτό..; κατάψυξη δε το δοκίμασα, θα ανέβει κανα 10κ ακόμη;;; :p
Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk