Ο/H Project_P έγραψε:
Έκανα το λάθος και το παράγγειλα με ελληνικά. Έτσι ταλαιπωρήθηκα λίγο περισσότερο αλλά την ίδια μέρα που μου ήρθε είχα ξεκλείδωτο κινητό και ελληνική stable
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H Project_P έγραψε:
Αν στην περιοχή σου η WIND έχει 4G στους 800ΜΗz, δεν υποστηρίζει την μπάντα η συσκευή σου.Ο/H Savvasaris έγραψε:
Παιδιά εγώ που έχω κάρτα wind και δεν έχω δεί ποτέ 4G παρά μόνο Ή+ φταίει η wind για αυτό;
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αν στην περιοχή σου η WIND έχει 4G στους 800ΜΗz, δεν υποστηρίζει την μπάντα η συσκευή σου.![]()
Ο/H paf21 έγραψε:
Ο/H Project_P έγραψε:
Έκανα το λάθος και το παράγγειλα με ελληνικά. Έτσι ταλαιπωρήθηκα λίγο περισσότερο αλλά την ίδια μέρα που μου ήρθε είχα ξεκλείδωτο κινητό και ελληνική stable
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
Ο/H Mylosjohny έγραψε:
Πως ξεκλειδωσες το κινητο σου πριν σου ερθει?
Δεν είπα ότι το ξεκλείδωσα πριν έρθει. Απλώς ότι ταλαιπωρήθηκα να βάλω την Developer περισσότερο από αν το τηλέφωνο μου ερχόταν με official ROM. Το ξεκλείδωμα έγινε κανονικά και άμεσα χρησιμοποιώντας το MI account του προηγούμενου RN3 μου αφού είχε παρέλθει ο απαιτούμενος μήνας από το τελευταίο ξεκλείδωμα. Όλα έγιναν σε τρεις τέσσερις ώρες (μαζί με τα διαβάσματα). Αυτό εννοούσα λέγοντας "την ίδια μέρα".Ο/H Mylosjohny έγραψε:
Πως ξεκλειδωσες το κινητο σου πριν σου ερθει?