Εννοειται οτι εχω παντα απενεργοποιημενες τις ψηφιακες υπογραφες, το γραφω και πιο πανω μαζι με τις δοκιμες που κανω.Ο/H NasDriver έγραψε:
Απενεργοποίηση του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής για όλα τα Windows x64Ο/H Project_P έγραψε:
Οταν λες λειτουργια δοκιμης τι εννοεις?
Προβλημα με 4G LTE σε REDMI Note 3 Pro (SD)
-
-
Εχω σπασει το κεφαλι μου και ακομα δεν εχω βρει ακρη.
το Pc το βλεπει κανονικα το κινητο οταν ανοιγω mtp. το MiPCsuite επισης.
Οταν τρεχω το cmd και το adb shell τρεχει κανονικα με SU δινει αδεια απο το κινητο και οταν περνει την εντολη το βαζει σε DIAG σαν Marshall London Android ADB interface.
To QPST ομως δεν λεει να το δει... βλεπει μονο μια COM 1 που λεει οτι δεν ειναι τηλ και οταν περναω σαν COM 3 βλεπει οτι ειναι καποιο κινητο , αλλα δεν αναγνωριζει μοντελο και μου λεει οτι δεν μπορει να μην δουλευει σωστα και μετα δεν προχωρα το backup .... -
Ο/H Project_P έγραψε:
και οταν περνει την εντολη το βαζει σε DIAG σαν Marshall London Android ADB interface
-
@Project_P Μπορει να είναι και ακυρο αλλα...
Από ότι βλεπω το cmd το τρεχεις στο δισκο D ενώ το QPST λογικα τρεχει στον C.
Μήπως αυτό δημιουργεί το πρόβλημα?You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Project_P έγραψε:
και οταν περνει την εντολη το βαζει σε DIAG σαν Marshall London Android ADB interface
Screenshot by Lightshot
@Thracia
και τα 2 απο το D τρεχουν. Ειχα δοκιμασει να τα παω και στον C: αλλα και παλι δεν αλλαξε κατι... -
Μια λύση μόνο υπάρχει τοτε...
Άλλαξε υπολογιστή..
Μεταξύ σοβαρού κ αστείου, το εννοώ...
Βρες έναν άλλο υπολογιστή, κατά προτίμηση με win7, να περάσεις τα προγράμματα και να προσπαθήσεις να κάνεις τη διαδικασία εκεί...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H Project_P έγραψε:
ο οποιος ειναι?
Ενώ είσαι με ανοιχτό το κινητό δώσε adb reboot edl .
Το κινητό θα μπει σε edl mode. Αν δεν το δίνει στις θύρες com σαν qualcomm η διαδρομή του οδηγού είναι.
αρχεία εφαρμογών/xiaomi/miflash/qualcomm.... -
@Project_P στο τελευταίο screenshot (post #89) είναι εκει σαν COM11. Εκεινη την θύρα πρέπει να διαβάσει το QPST
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Εκεινη την θύρα πρέπει να διαβάσει το QPST
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Project_P έγραψε:
αρχεία εφαρμογών/xiaomi/miflash/qualcomm....
Θα το δοκιμασω το απογευμα να δω. Μετα πως βγαινει με ασφαλεια απο EDL? τι εντολη πρεπει να δωσω?
@demakhs
Το εχω σκεφτει και εγω αλλα δεν εχω κατι αμεσα διαθεσιμο με 64bit λειτουργικο -
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@Project_P στο τελευταίο screenshot (post #89) είναι εκει σαν COM11. Εκεινη την θύρα πρέπει να διαβάσει το QPST
Αυτα τα ειχα παλια (πριν ξυλωσω ολους τους driver). Το θεμα ειναι οτι ΚΑΙ με αυτους παλι δεν το διαβαζε το QPST.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0