Προβλημα με 4G LTE σε REDMI Note 3 Pro (SD)
-
-
δοκιμαζω τωρα να βαλω την stable
-
@sardelisp
Οπως τα λες στον ωραιοτατο mini ελληνικο οδηγο που εγραψες τα κανω απλα οταν ανοιγω το QSTP δεν αναγνωριζει αυτοματα το κινητο, παρα μονο την COM1.
Eσενα στο αναγνωρισε η περασες μετα χειροκινητα την COM21 ?
Επειτα δοκιμασα να παρα backup σε μορφη .qcn αλλα δεν επαιρνε. Επελεξα μορφη .xqcn και το εκανε save. Eπειτα εδωσε τις εντολες στο DIAG mode και εκανα χειροκινητα restart αλλα το κινητο μετα την εκκινηση επιανε παλι κανονικα σημα , οποτε δεν ξαναδοκιμασα μην γινει καμια πατατα γιατι δεν εχω για την ωρα back up κινητο και φοβομουν μην μεινω χωρις. -
@Project_P
Λοιπόν καλημέρα φίλε.
Εμένα από την αρχή μου εμφάνιζε το κινητό ακριβώς όπως δείχνει να πρέπει να εμφανίζεται στα screen shot. Δηλαδη στα ports μου έβγαζε το κινητό Qualcomm diag mode com11. Δεν μου έβγαζε κανένα άλλο πορτ.
Έπειτα το πρόγραμμα λογικά θα εμφανίζει αυτόματα το κινητό σαν com11 ή ότι άλλο. Δεν ξέρω πως να το περάσεις χειροκίνητα να το βλέπει. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις επέκταση γιατι σίγουρα δεν επικοινωνεί σωστά (με το σωστό τρόπο σε diag mode) προφανώς το κινητό με το PC.
Μην δίνεις τις εντολές εφόσον δεν έχεις 1000% σίγουρα backup.
Κ τέλος αν ήμουν στη θέση σου θα ξεκίναγα απ την αρχή σε κάποιο άλλο PC ή ταμπλετ ..
Περιμένω να μου πεις.Android flashaholic -
Για αρχη θα δοκιμασω να περασω την ελληνικη dev μπας και αλλαξει κατι.
Εχω σβησει και ξαναπερασει 500 φορες τους drivers αλλα αυτοματα δεν το αναγνωριζει (προφανως για αυτο δεν ανταποκρινεται μετα και στις εντολες). Επειδη τωρα δεν εχω διαθεσιμο αλλο pc με 64bit και windows 7/8/10 το πολεμαω ακομα στο δικο μου... -
Ποιος είπε για 64bit ;;;;;
Ποτεεεεεε κανενας...
Εγώ σε 32bit το έκανα μια χαρά..
Κ μην αλλάξεις ρομ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ρολοAndroid flashaholic -
Λοιπον εχουμε μια μικρη προοδο.
Περασα τελικα παλι χειροκινητα στο qstp την COM που ηταν το κινητο, προχωρησα την διαδικασια και ολοκληρωσα τον οδηγο.
Οταν εκανα το 1ο restart μετα το τελος του οδηγου, επαιζε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το 4G στην sim1 ΑΛΛΑ σταματησε να λειτουργει στην 2. Πιανει πλεον μονο E (ουτε καν Η+) και σταματησε να δουλευει και fingerprint. Φλασαρα μετα παλι απο fastboot το NON-HLOS της 8.0.1 stable (ειχα φλασαρει στην αρχη αυτη που εδινε ο οδηγος) και μετα το πρωτο restart επαιζε το FP αλλα δεν διαβαζε καθολου την SIM1 . Αλλο ενα restart και την διαβασε κανονικα, παιζει το 4G στην 1 και δουλευει το FP αλλα η sim 2 πλεον εχει μονο Ε (edge φανταζομαι το οποιο δεν ειναι καν 3g ταχυτητα).
Εκανα ηδη wipe dalvik / cache απο TWRP αλλα τιποτα. Εχει κανεις καμια αλλη ιδεα? -
Διαβασε λιγο εδώ το Gr macedon με τον caeser.
Βαση των λεγομενών αν στην μια εχεις 4G η άλλη δεν μπορει να εχει πανω από 2G
Οποτε εισαι μια χαρα.
Αντε καλοριζικοοοοοοYou may think you can fly - but you better not try -
@Project_P ακριβώς ότι σου είπε ο προηγούμενος..
Μόνο στη μία έχεις 4g.
Όμως μετά από μια δυο επανεκκινησεις θέλω να σε δω.. Θα παίζει το ίδιο; επίσης να σε ρωτήσω κάτι ρε συ; έχεις 2 κάρτες και SD μαζί;;Android flashaholic -
Ω ρε παλικαρια εννοειται οτι ταυτοχρονα 4G και στα 2 δεν γινεται, ειναι γνωστο. Εννοω οτι οταν αλλαζω τα data απο την Sim1 στην Sim2 (εκει που επιανα πριν δηλαδη 4G) πλεον δεν πιανει DATA παραπανω απο E(dge). Προφανως και μπορει και η slot2 να πιασει 4G (και η καρτα που εχω μεσα), μιας και δουλευαν πριν μερικες ωρες μια χαρα.
Με το ''fix'' του οδηγου ειναι σαν να χαλασα την slot 2 και να εφτιαξα την 1. Τι σκατα δεν θα καταφερω ποτε να κανω και τις 2 να δουλεψουν....
@sardelisp οχι 2 καρτες sim και στις 2 θεσεις.
Και σε περιπτωση που αναρωτηθει η δεν εχει διαβασει τα πρωτα post καποιος, εχω 2 καρτες sim (vodafone / cosmote) , ειναι καινουργιες, χωρις να εχουν κοπει, ενεργοποιημενες και δουλευουν κανονικα με 4G καραδοκιμασμενα. Επισης, εννοειται οτι ειναι προεπιλεγμενη η επιλογη 4G/LTE στις ρυθμισεις της καρτας.
Χειροκινητα οταν ψαχνω βεβαια δεν μου βρισκει πλεον καν 4G (ουτε 3G δικτυα στην SIM2, παρα μονο 2G !!!! )
.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή ΙΜΕΙ ().
-
-
Ωπ sorry ξεχαστικα! Ευχαριστω και @NasDriver που το διορθωσε.
Καμια ιδεα για το ολο θεμα? Aμα κανει καποιος extract απο αλλο RN3 που δουλευει σωστα το .qcn αρχειο και ξανακανω την διαδικασια απο την αρχη λετε να αλλαξει κατι?
@MIUI_ART @GR_Macedon @Bodai @lallasgr @geoanto555
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0