Προβλημα με 4G LTE σε REDMI Note 3 Pro (SD)
-
-
Ο/H XAndreas έγραψε:
παιζει κανονικα το Η+ αλλα να μην συγχρονιζει στο 3G?
Το δικό σου κλειδώνει στο H+? -
Ναι... Το βλέπεις μερικές φορές να αλλάζει σε 3g αλλά για λίγα δευτερόλεπτα και επιστρέφει στο Η+
-
Ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα; To Η+ είναι η υψηλότερη ταχύτητα που μπορείς να έχεις, με επιλεγμένο το 3G δίκτυο. Με 2 λόγια H+>3G
Μήπως εννοείς ότι ενώ έχεις επιλεγμένο το LTE, δε σταθεροποιείται το 4G; -
-
Ο/H fog έγραψε:
Ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα; To Η+ είναι η υψηλότερη ταχύτητα που μπορείς να έχεις, με επιλεγμένο το 3G δίκτυο. Με 2 λόγια H+>3G
Μήπως εννοείς ότι ενώ έχεις επιλεγμένο το LTE, δε σταθεροποιείται το 4G;
χμμμ να στα πω απο την αρχή και να μου πεις τι γίνεται γιατί αλλιώς τα νόμιζα...
η συσκευή μου καταρχήν είναι 3g, δεν υποστηρίζει 4g.
έπειτα επειδή είχα κάποτε ένα πρόβλημα στο usb άλλαξα το flex cable (που χει και το μοντεμ (?) ) και άθελα μου (χωρίς να το ξέρω έβαλα) lte-td....εκτοτε δεν είχα ποτέ 3g....συγκεκριμένα είχα Η 95% και Η+ 4,9%... το 0,1% που έδειχνε 3g αυτομάτως το σήμα έπεφτε από 4/5 στα 1/5 ή και 0/5 ... σερνόταν και το γύριζε σε Η+ (αυτό το κανε μόνο από Η+....από Η δεν έμπαινε στο κοπο για 3g).
εφόσον διαπίστωσα το πρόβλημα άλλα καλωδιοταινία και έβαλα την σωστή wpmca και από τότε έχω 95% Η+, 2% Η, και 3% πιάνει 3G ορισμένες φορές καλά αλλά για 5-10 δευτερόλεπτα και άλλες φορές πέφτει πάλι το σήμα και το γυρνάει σε Η+ και κομπλέ...
ερώτηση... γιατί να μου χει 2 ενδειξεις για Η+ και 3g εαν είναι το ίδιο πράγμα; γιατί να "ψάχνει 3g" και να μην μένει για πάντα Η+... -
To Η+ είναι η ανώτερη ταχύτητα που μπορεί να φτάσει ένα κινητό που δε διαθέτει 4G, παρά μόνο 3G. Μπορείς να το δεις σε άρθρα και σαν 3.5G.
Το κινητό σου δεν ψάχνει για 3G, απλά σε κάποια σημεία δεν μπορεί να έχει συνεχώς την ανώτερη ταχύτητα που μπορεί να πιάσει (Η+) και πέφτει στην παρακάτω(H ή 3G)
.
-
Γεια σας ρε παιδες.εχω μπερδευτει εδω με τις επιλογες.τι επολγη να βαλω επιτελους?δεν ξερω αν εχει να κανει η οποια επιλογη και με καταναλωση δεδομενων..τι επιλογη να βαλω??
-
Gsm, wcdma, lte
-
ευχαριστωω
-
Ρε παιδες απο απορια..επειδη το ειχα σε αλλη επιλογη.παιζει να ετρωγε παραπανω δεδομενα?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0