Διαφήμιση

Recovery για φωτο - help

• Recovery για φωτο - help

Καλησπερα παιδια, θα ηθελα την βοηθεια σας. Για εναν παραξενο λογο. ισως bug της rom ισως τυχαιο εντελως, χαθηκαν οι φωτογραφιες που ηταν αποθηκευμενες στην συσκευη.

Απο την κομπλα και μετα, οτι φωτογραφια τραβαω συνεχιζει να αποθηκευεται στην συσκευη. απλα δεν μου εμφανιζει τις παλιες.
      Το πιο απλο που μπορουσα να κανω ειναι να συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη μου και να τρεξω ενα recovery για να μου βρει τυχον διεγραμμενα και χαμενα αρχεια. το προβλημα ομως ειναι οτι το κινητο εχει μονο δυο επιλογες συνδεσης με υπολογιστη. Σαν μεταφορα multimedia και σαν μεταφορα φωτογραφιων απο καμερα, με αποτελεσμα το recovery να μην το βλεπει σαν Mass storage device για να μπορεσει να ψαξει.

Διαβασα καπου οτι απο τις επιλογες του developer αν ενεργοποιησεις το usb debugging σου εμφανιζει και την επιλογη Mass storage πραγμα που εκανα αλλα δεν αλλαξε τπτ απολυτως.

Υπαρχει καποια ιδεα? εχει συμβει σε καποιον? ξερει καποιος να μου πει πως θα καταφερω να κανω το κινητο να το δει ο υπολογιστης μου σαν storage και οχι σαν multimedia? τουλαχιστον αυτο για να τρεξω το recovery και το γιατι και πως χαθηκαν αυτο δεν με ενδιαφερει αυτη την στιγμη.

ευχαριστω εκ των προτερων!!
    • Έχω την εντύπωση ότι δεν έχεις σωστούς drivers στο PC σου και γι'αυτό δεν βλέπει σωστά τη συσκευή σου. To 1S είναι σχεδόν σαν "plug and play" όταν έχει σωστούς drivers το PC...
      Αν θέλεις, δοκίμασε να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα MiPCSuite στο PC σου (που θα σου εγκαταστήσει όλους τους drivers), κάνε του μια επανεκκίνηση, και σύνδεσε πάλι το 1s. Λογικά θα το βλέπει ακόμα και χωρίς να ενεργοποιήσεις το USB debugging...
      Αν γίνει αυτό και το δεις... πάρε τον φάκελο DCIM (που κρατάει όλες τις φωτογραφίες) και βάλτον στο PC σου... Λογικά εκεί μέσα είναι όλες σου οι φώτο, ακόμα και αυτές που νόμιζες "Χαμένες" ή "σβησμένες" (εκτός εάν όντως τις διέγραψες, οπότε τότε θα χρειαστείς το recovery προγραμματάκι...)