Δεν ξέρω τι δεν πάει καλά δεν περνάει με τίποτα πάω για πίσω
αποτυχία και στη δεύτερη απόπειρα

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑύριο θα σου φτιάξω μία ROM με κάποια MOD στα Build.prop για να δοκιμάσεις, και να ξεπεράσεις τον σκόπελο του προβλήματος εγκατάστασης.Ο/H nnbignick έγραψε:
Δεν ξέρω τι δεν πάει καλά δεν περνάει με τίποτα πάω για πίσω
Τώρα που το κοίταξα, το κάνει και σε μέναΟ/H softwareas έγραψε:
Στο Redmi 2 στις ρυθμίσεις->εφαρμογές κάνω scroll down να δω όλες τις εφαρμογές μέχρι κάτω και κάποια στιγμή επιστρέφει στις ρυθμίσεις μόνο του.
αυτο με το [μεγάλη αύξηση στο σκορ του antutu 3000 πόντων] ειναι ψευτικο !!! ,σε λιγο θα το βγαλετε και πρωτο στην καταταξη !!!μιλαμε για την ιδια συσκευη δεν αλαζει με εφαρμογες,,,, η cpu η vga κλπ...αυτα αλαζουν μονο αν εχεις αλλη συσκευη,γιαυτο μην τα πιστευετε,δηλαδη δεν ηξεραν οι κινεζοι να το βγαλουν στο ANTUTU κορυφαιο,,,,εμεις οι ελληνες μονο το κανουμε????εγω εχω stable και παει σφαιρα το redmi note 2 /////μια συσκευη οτι εχει απο την μανα της μετα δεν αλαζει...Ο/H freekafe έγραψε:
Μετά από μια ημέρα με την lollipop στο Redmi 2 2g έχω να δηλώσω ότι σχετικά είναι οκ. Μπαταρία μου φαίνεται στα ίδια επίπεδα η εφαρμογή του άλμπουμ απαράδεκτη όπως και πριν επίσης παρατήρησα μια μικρή αύξηση της θερμοκρασίας. Κατά τα άλλα μερικά ασημαντα θεματακια ελπίζουμε να διορθωθούν με τις επόμενες rom. Επίσης υπάρχει μεγάλη αύξηση στο σκορ του antutu 3000 πόντων. Όποιος θέλει να την περάσει πιστεύω ότι αξίζει.
Οκ μια lollipop δεν κάνει θαύματα σε μια συσκευή αλλά εδώ κάνουμε κουβέντα για κάθε καινούργιο rom και πως δουλεύει αυτή στο κινητό μας. Και στην περίπτωση του redmi 2 2gb αυτή η rom είναι μια από τις πρώτες lollipop γι αυτό και το τεστ του antutu έχει μια σημασία.Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
αυτο με το [μεγάλη αύξηση στο σκορ του antutu 3000 πόντων] ειναι ψευτικο !!! ,σε λιγο θα το βγαλετε και πρωτο στην καταταξη !!!μιλαμε για την ιδια συσκευη δεν αλαζει με εφαρμογες,,,, η cpu η vga κλπ...αυτα αλαζουν μονο αν εχεις αλλη συσκευη,γιαυτο μην τα πιστευετε,δηλαδη δεν ηξεραν οι κινεζοι να το βγαλουν στο ANTUTU κορυφαιο,,,,εμεις οι ελληνες μονο το κανουμε????εγω εχω stable και παει σφαιρα το redmi note 2 /////μια συσκευη οτι εχει απο την μανα της μετα δεν αλαζει````````````````````````````````````````````````````````````````Ο/H freekafe έγραψε:
Μετά από μια ημέρα με την lollipop στο Redmi 2 2g έχω να δηλώσω ότι σχετικά είναι οκ. Μπαταρία μου φαίνεται στα ίδια επίπεδα η εφαρμογή του άλμπουμ απαράδεκτη όπως και πριν επίσης παρατήρησα μια μικρή αύξηση της θερμοκρασίας. Κατά τα άλλα μερικά ασημαντα θεματακια ελπίζουμε να διορθωθούν με τις επόμενες rom. Επίσης υπάρχει μεγάλη αύξηση στο σκορ του antutu 3000 πόντων. Όποιος θέλει να την περάσει πιστεύω ότι αξίζει.
[GTV-6.3.31] Changelog Ελληνικής έκδοσης ανά συσκευή.
δεν βλεπω κατι διαφορετικο απο τα προηγουμενα για remi note 2
και σε μένα τα ίδια κάνει (mi4) απο την προηγούμενη έκδοση.Ο/H Giannisagal έγραψε:
παρατηρησα πως παρολο που εχω την ενταση του ηχου στο μισο με το ATMOS τριζει το ηχειο τοσο δυνατα που παιζει.........ακολουθησε απενεργοποιηση του ATMOS μην καουμε κιολας!!!!!!
παρατηρηση κανεις????
Σε μένα στο mi4 δεν παρουσιάζει τίποτα από αυτά.. Ούτε στο ηχείο αλλά ούτε και στα δεδομένα όλα δουλεύουν κανονικά.Ο/H cyberguy έγραψε:
και σε μένα τα ίδια κάνει (mi4) απο την προηγούμενη έκδοση.
Γνωρίζει κανεις εαν λυθήκαν τα προβλήματα με το δίκτυο (ενώ ειναι συνδεμένο με wifi ή 4g δεν παίζει το δίκτυο και θέλει ρεσταρτ η συσκευη) με την 6,3,31 ή να περιμένω την επόμενη?
παλι διακοπες κανουν μαλλον!!!!!Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Σε μένα στο mi4 δεν παρουσιάζει τίποτα από αυτά.. Ούτε στο ηχείο αλλά ούτε και στα δεδομένα όλα δουλεύουν κανονικά.Ο/H cyberguy έγραψε:
και σε μένα τα ίδια κάνει (mi4) απο την προηγούμενη έκδοση.
Γνωρίζει κανεις εαν λυθήκαν τα προβλήματα με το δίκτυο (ενώ ειναι συνδεμένο με wifi ή 4g δεν παίζει το δίκτυο και θέλει ρεσταρτ η συσκευη) με την 6,3,31 ή να περιμένω την επόμενη?
Edit: Πως και δε βγάλανε Preview της νέας rom στο en.miui;