με την νεά rom κάτι νεώτερο ??Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αύριο θα σου φτιάξω μία ROM με κάποια MOD στα Build.prop για να δοκιμάσεις, και να ξεπεράσεις τον σκόπελο του προβλήματος εγκατάστασης.Ο/H nnbignick έγραψε:
Δεν ξέρω τι δεν πάει καλά δεν περνάει με τίποτα πάω για πίσω
αποτυχία και στη δεύτερη απόπειρα
[GTV-6.3.31] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 1/4 11:09)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H nnbignick έγραψε:
το πρόβλημα σε μένα είναι ότι ολοκληρώνετε η διαδικασία στο recovery όταν ξεκινάει η συσκευή για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να ανοίξει η συσκευή δεν το κάνει και μένει κολλημένη.
και μετά την τελευταία ? -
Αν και λίγο καθυστερημένα, οι παρατηρήσεις μου για την ρομ μετά από χρήση 8 ημερών:
1. Η συσκευή ήταν ποιο βαριά με αρκετά lag...κόλλαγε αρκετές φορές.
2. Συνεχίστηκε το πρόβλημα με τις κλειδωμένες εφαρμογές, χάνονταν από τις εφαρμογές παρασκηνίου και δεν δούλευαν. Αν τις άνοιγες επανέρχονταν μαζί με το κλείδωμα.
3. Bluetooth, αρκετά προβλήματα παρασκηνίου, αν και φαινόταν συνδεδεμένο δεν λειτουργούσε.
4. Θερμοκρασία, αρκετά αυξημένη θερμοκρασία συσκευής, έφτασα να δω μέχρι και 50+
5. Μπαταρία, σταθερή, 2 ώρες οθόνη σε 15-16 ώρες χρήση.
6. WiFi, δεν παρατήρησα προβλήματα.
7. Δεδομένα, δεν παρατήρησα προβλήματα.
8. Σήμα κινητής, 1 γραμμή λιγότερη στο σήμα σε σχέση με παλαιότερες αλλά καλό, ακόμα και με 2 γραμμές είχα και δεδομένα 3G-4G.
9. Ήχος, καμπάνα με το Dolby atoms, προσωπικά όταν περνάω νέα ρομ και αφού ξεκινήσει το κινητό, κλείνω για κάνα 5λεπτο το atmos και το ανοίγω πάλι και δεν έχω τόσα "παράσιτα" όσο παλιότερα.
10. GPS, αυτή την εβδομάδα δεν το χρειάστηκα και δεν έχω τίποτα να πω.
Αυτά...:) -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αν και λίγο καθυστερημένα, οι παρατηρήσεις μου για την ρομ μετά από χρήση 8 ημερών:
1. Η συσκευή ήταν ποιο βαριά με αρκετά lag...κόλλαγε αρκετές φορές.
2. Συνεχίστηκε το πρόβλημα με τις κλειδωμένες εφαρμογές, χάνονταν από τις εφαρμογές παρασκηνίου και δεν δούλευαν. Αν τις άνοιγες επανέρχονταν μαζί με το κλείδωμα.
3. Bluetooth, αρκετά προβλήματα παρασκηνίου, αν και φαινόταν συνδεδεμένο δεν λειτουργούσε.
4. Θερμοκρασία, αρκετά αυξημένη θερμοκρασία συσκευής, έφτασα να δω μέχρι και 50+
5. Μπαταρία, σταθερή, 2 ώρες οθόνη σε 15-16 ώρες χρήση.
6. WiFi, δεν παρατήρησα προβλήματα.
7. Δεδομένα, δεν παρατήρησα προβλήματα.
8. Σήμα κινητής, 1 γραμμή λιγότερη στο σήμα σε σχέση με παλαιότερες αλλά καλό, ακόμα και με 2 γραμμές είχα και δεδομένα 3G-4G.
9. Ήχος, καμπάνα με το Dolby atoms, προσωπικά όταν περνάω νέα ρομ και αφού ξεκινήσει το κινητό, κλείνω για κάνα 5λεπτο το atmos και το ανοίγω πάλι και δεν έχω τόσα "παράσιτα" όσο παλιότερα.
10. GPS, αυτή την εβδομάδα δεν το χρειάστηκα και δεν έχω τίποτα να πω.
Αυτά...:)
Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το manage app usage από το battery and performance.
Sent from my MI PAD using Tapatalk -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H nnbignick έγραψε:
το πρόβλημα σε μένα είναι ότι ολοκληρώνετε η διαδικασία στο recovery όταν ξεκινάει η συσκευή για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να ανοίξει η συσκευή δεν το κάνει και μένει κολλημένη.
Δύστυχος μια από τα ίδια
-
Ο/H fanatic έγραψε:
Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το manage app usage από το battery and performance.
Sent from my MI PAD using Tapatalk
-
Ο/H nnbignick έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H nnbignick έγραψε:
Δύστυχος μια από τα ίδια
-
Ο/H nnbignick έγραψε:
Ο/H nnbignick έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H nnbignick έγραψε:
Δύστυχος μια από τα ίδια
-
Όντως αυτά είναι πολύ περίεργα με τις συσκευές σας.
Δοκιμάστε να κάνετε Flash την Ευρωπαϊκή από το Xiaomi.eu, για να δούμε αν θα καταλήξετε στο ίδιο πρόβλημα.
Να δούμε μήπως ευθύνεται κάτι που έχει σχέση με την ενσωμάτωση του Dolby Atmos και κολλάει στο Boot. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Όντως αυτά είναι πολύ περίεργα με τις συσκευές σας.
Δοκιμάστε να κάνετε Flash την Ευρωπαϊκή από το Xiaomi.eu, για να δούμε αν θα καταλήξετε στο ίδιο πρόβλημα.
Να δούμε μήπως ευθύνεται κάτι που έχει σχέση με την ενσωμάτωση του Dolby Atmos και κολλάει στο Boot.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα