Διαφήμιση

Αναζήτηση android tv box

• @perpetas
      Χρήση σχεδόν καθημερινή για τους γνωστούς λόγους. Παρόλα αυτά είναι νωρίς ακόμα για αναφορά προβλημάτων. Το μόνο που αντιμετώπισα μέχρι τώρα ήταν με το buffering το οποίο με τις κατάλληλες ρυθμίσεις απ' ότι φαίνεται το διόρθωσα. Το οποίο μάλλον δημιουργήθηκε διότι έβγαλα το δικό του KODI, το οποίο ήταν σεταρισμένο, και έβαλα άλλο. Πάντως μέχρι τώρα πάει καλά. Η θερμοκρασία του είναι ανεβασμένη, γι' αυτό και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει, κάποια στιγμή το είδα σε 117 Φαρενάιντ. Αν έχω κάτι περισσότερο θα ενημερώσω. ;)

Προσθήκη 1 : Χθες μετά από κάποιες ώρες χρήσης παρουσιάστηκε το Flickering με το πράσινο, απ' ότι είδα το αναφέρουν και άλλοι στο διαδίκτυο. Θερμοκρασία έφτασε στους 51 βαθμούς Κελσίου. Παρ' όλα αυτά δούλευε μια χαρά.

Προσθήκη 2 (19/11) : Μετά από αναβάθμιση στο τελευταίο Firmware, φαίνεται να σταμάτησαν τα πράσινα flickering. (Ακόμα όμως είναι υπό δοκιμή).
      Xiaomi Mi 9 (Cepheus)- MiUi 11 by Xiaomi-Miui.gr 12.5.6 Stable - TWRP : 3.3.1_25/08/2019 Android 10

:) Γίνε και εσύ VIP μέλος και βοήθα αυτούς που σε βοηθάνε. :)

(bell)
      Μπορεί να κάνω λάθος - δες τι λένε και οι άλλοι
      Amazfit Custom WatchFaces
    • Είχα για 6 μήνες ένα MX 2/8 ram το οποίο μου άφησε χρόνους. Το power button παραμένει κόκκινο και δεν ανοίγει το κουτί ( ξεκούτιανε). Θέλοντας λοιπόν να συνεχίσω να βλέπω ότι έβλεπα λέω να το αντικαταστήσω είτε με αυτό που προτείνει ο δόκτωρ, το 6 το 8 η το 9, είτε με το ugoos ut3s που είναι σχετικά κοντά σε τιμές. Κάποια άποψη για το δεύτερο;

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • μετα απο 3 εβδομάδες μαζί με το nvidia shield tv απλα εχω να πω οτι εχω ξεσκιστει να παιζω .(εκει που δεν επαιζα)....απιστευτο....και ακριβο .Συμφωνω!
      παραγγειλα το Docooler m9s pro για το γιο μου το βρηκα προσφορα στα 60 τελική μαζί με wireless πληκτρολογιοποντικι.RII.
      Χαρακτηριστικα s905 quadcore/3gb ram/32 gb εσωτερική μνήμη αντε γεια!για αυτα τα λεφτα πιστεύω ότι είναι το καλύτερο.χαχαχ

δείτε εδώ χαρακτηριστικά παίδες
    • Διαφήμιση
    • Εκτός του Nvidia sheild λόγο χρημάτων, σκέφτομαι τα παρακάτω. η χρήση είναι κυρίως Kodi, σύνδεση σε ενισχυτή και άρα υποστήριξη 5κάναλου ήχου dts κλπ, ασύρματη σύνδεση με mi router3.

Τα κριτήρια που έχω θέσει και χρειάζομαι τη βοήθεια σας για το αν είναι σωστά βάση των αναγκών μου, είναι:
      1. support 5.1 για να χρησιμοποιώ τα 5.1 ηχεία,
      2. wifi ac για να κάνει streaming απροβλημάτιστα,
      3. H.265 για καλύτερη εικόνα,
      4. υποστήριξη 4Κ για μελλοντική χρήση,
      5. Android version 6.0 γιατί φαντάζομαι θα είναι καλύτερα για το μέλλον (χωρίς να έχω κάποια συγκεκριμένη αιτία στο μυαλό μου),
      6. OTA updates για ευνόητους λόγους.
      Τα κομμάτια που έχω δει χωρίς όμως να μπορώ να πάω κάπου με βεβαιότητα είναι:
      Beelink R68
      Sunvell Q-BOX
      NEXBOX A1
      MINIX NEO U1
      ZIDOO X9S

ΥΓ: δεν έχω καταλάβει από που μπορώ να δω για ποια e-shops μπορώ να βάλω link και για ποια όχι και προτίμησα να βάλω link μόνο για το gearbest που νομίζω επιτρέπεται βάση του ότι υπάρχει και το Υποστήριξη από το GearBest εντός του forum...
    • Ο/H acme έγραψε:

support 5.1 για να χρησιμοποιώ τα 5.1 ηχεία,

wifi ac για να κάνει streaming απροβλημάτιστα,

H.265 για καλύτερη εικόνα,

υποστήριξη 4Κ για μελλοντική χρήση,

Android version 6.0 γιατί φαντάζομαι θα είναι καλύτερα για το μέλλον (χωρίς να έχω κάποια συγκεκριμένη αιτία στο μυαλό μου),

OTA updates για ευνόητους λόγους.
      Καλησπέρα Φιλε μου!
      Εν ταχει

1 Mx player για 5.1 με optical
      2 Να αναφερει dual band wifi
      3 S905x και ανω επεξεργαστή
      4 Σχεδόν όλα
      5 το ιδιο
      6 Προσωπική άποψη να δουλεύει σωστά out of the box.Τα ota συνήθως είναι για διόρθωση προβλημάτων ;)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H Thracia έγραψε:

1 Mx player για 5.1 με optical
      υπάρχει λύση μόνο με hdmi & KODI?

Ο/H Thracia έγραψε:

S905x και ανω επεξεργαστή
      Δε βρίσκω πολλά με αυτό τον επεξεργαστή.

Κάποια συγκεκριμμένη πρόταση;

Ευχαριστώ!
    • Ο/H acme έγραψε:

Δε βρίσκω πολλά με αυτό τον επεξεργαστή.

Κάποια συγκεκριμμένη πρόταση;
      Το beelink r68 που έχεις δει καλύπτει όλα οσα αναφέρεις πιο πάνω. :)
      Γνωστη και και με συνεχές υποστήριξη εταιρεία, ο S912 είναι πιο νεος επεξεργαστής από τον S905x και σχετικά νεος γενικά!

To 5.1 γενικά στα tv box είναι του τύπου τζοκερ,αν σου κάτσει! :thumbsup:
      Σχεδόν κανεις δεν εχει αδεια της dolby,Το θεμα είναι να δουλευει σωστα το 5.1 passthrough και την αποκωδικοποίηση να την κανει ο ενισχυτης. :)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Για δες το remix io προπώληση στο kickstarter
      Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα
    • Έχουμε giveaway στο igeekphone με 3 δώρα. Πρώτο δώρο έχουν το zidoo tv box. Δεν χάνετε να πάρετε μέρος.
    • Ο/H acme έγραψε:

Εκτός του Nvidia sheild λόγο χρημάτων, σκέφτομαι τα παρακάτω. η χρήση είναι κυρίως Kodi, σύνδεση σε ενισχυτή και άρα υποστήριξη 5κάναλου ήχου dts κλπ, ασύρματη σύνδεση με mi router3.

Τα κριτήρια που έχω θέσει και χρειάζομαι τη βοήθεια σας για το αν είναι σωστά βάση των αναγκών μου, είναι:
      1. support 5.1 για να χρησιμοποιώ τα 5.1 ηχεία,
      2. wifi ac για να κάνει streaming απροβλημάτιστα,
      3. H.265 για καλύτερη εικόνα,
      4. υποστήριξη 4Κ για μελλοντική χρήση,
      5. Android version 6.0 γιατί φαντάζομαι θα είναι καλύτερα για το μέλλον (χωρίς να έχω κάποια συγκεκριμένη αιτία στο μυαλό μου),
      6. OTA updates για ευνόητους λόγους.
      Τα κομμάτια που έχω δει χωρίς όμως να μπορώ να πάω κάπου με βεβαιότητα είναι:
      Beelink R68
      Sunvell Q-BOX
      NEXBOX A1
      MINIX NEO U1
      ZIDOO X9S

ΥΓ: δεν έχω καταλάβει από που μπορώ να δω για ποια e-shops μπορώ να βάλω link και για ποια όχι και προτίμησα να βάλω link μόνο για το gearbest που νομίζω επιτρέπεται βάση του ότι υπάρχει και το Υποστήριξη από το GearBest εντός του forum...
      Τελικα παρηγγειλα το zidoo. Θα δουμε αν επραξα καλα...
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα. Ψάχνομαι για android tv box.
      Δε με ενδιαφέρουν οι δυνατότητες για gaming.Αλλά θέλω κάτι που να μπορεί να δώσει ήχο Dolby Digital 5.1 και να παίζει αναλύσεις μέχρι 1920 χωρίς να κολλάει. Ουσιαστικά θα κάνω χρήση μόνο για Kodi.

Βρήκα αυτό Xiaomi Mi Box 3 αλλά δεν είχα ποτέ tv box και δεν ξέρω τι να προσέξω.

Παρακαλώ γνώμες για αυτό που βρήκα και φυσικά αν έχετε κάποιο άλλο να μου προτείνετε.
      Φαντάζομαι ότι με τον τηλεχειριστήριο μπορώ να δουλέψω kodi. Xρειάζεται να πάρω και κάποιο ασύρματο ποντίκι ή keyboard;
      Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Maddoctor: Non Affliate link Removed.FORUM RULES