Διαφήμιση

Αναζήτηση android tv box

• Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Ο/H Mylopotamos έγραψε:

Και εσύ βιάζεσαι δεν είναι κακό από μόνη της η συσκευή χωρίς extras player να ανάγνωριζει εξωτερικόυς υπότιτλους... Και μην ξεχνάς κάποτε που το κινητό σου επερνε 150 επαφές χωρίς να μπορούσες να αποθήκευσης πουθενά πόσο σε εκαιγε να μην της Χάσεις.... Πάντως και όλα τα tv box που ανέβασα αναγνωρίζουν τους υπότιτλους και dds KAI dolby Digital ?( τις είδα σε άλλο σαιτ...
      δεν βιάζομαι , αν βασίζεσαι στον player που θα έχει η συσκευή άστο :) επίσης αν βασίζεσαι στα specs Που γράφει ένα site πάλι άστο :)

α και επίσης με ένα απλό search σε άλλο site

Support SubtitleSRT/SMI/SUB/SSA/IDX+USB

Support Music formatMP3/WMA/AAC/WAV/OGG/AC3/DDP/TrueHD/DTS/DTS/HD/FLAC/APE

όταν το κινητό μου έπαιρνε 150 επαφές ήταν feature του κινητού , δεν ήταν από τα "ασχετα - για να γεμίσω την σελίδα specs" που βάζουν τώρα του στυλ
      MessagingSMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM
      BrowserHTML5
      JavaNo
      - DivX/Xvid/MP4- MP3/WAV/eAAC+/FLAC player
      - Photo/video editor
      - Document viewer

ενώ μιλάμε για smartphone
      Έχεις ένα δίκιο για να σε μπερδεύουν και μόνο.... και όσο για υπότιτλους και ήχο σου είπα τα είδα και εγώ αλλού, ότι να ναι. Εκεί που έλεγα δεν έχει στο ένα έβλεπα ότι έχει στο άλλο Οι δύο πρώτες που είπα είναι όλο ίδιες συσκευές εκτός αν βρίσκεις εσύ καμία διαφορά;...
      Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ναι αν γίνεται κάποιος που γνωρίζει να μας γράψει τι πρέπει να έχουμε υπόψη μας και γενικά τι πρέπει να ψάχνουμε για να μην την πάθουμε

Ποια είναι καλά (σε χαρακτηριστικά) και ποια απλά υποφερτά.

Ποιες μάρκες είναι σόι κλπ

Γενικά ότι πρέπει να γνωρίζουμε

Ο/H Sam έγραψε:

Άλλοι με εμπειρία και τι να προσέχουμε κατα την αγορά Android Tv Box???

Ποτέ δεν αγοράζουμε tv boxes που μόλις κυκλοφόρησαν. Με μεγάλη πιθανότητα θα έχουν προβλήματα στο firmware και μπορεί να περάσει καιρός να διορθωθούν. Καλό είναι να αγοράζουμε από γνωστά κινεζομάγαζα γιατί πχ από eBay κλπ κυκλοφορούν πολλοί κλώνοι. Με τις μάρκες χάνεται η μπάλα, δεν είναι ίδια περίπτωση όπως τα κινητά από Κίνα. Υπάρχουν αρκετοί κατασκευαστές. Υπάρχουν tv boxes με την ίδια ονομασία και τα ίδια specs, πχ της σειράς m8, αλλά από διαφορετικούς κατασκευαστές, με αποτέλεσμα άλλα να δουλεύουν ρολόι και αλλά όχι. Κοιτάμε reviews από αγοραστές και αγοράζουμε κάποιο που αποδεδειγμένα δεν παρουσιάζει προβλήματα. Σε χαρακτηριστικά πλέον απαιτούνται 2GB RAM. Γενικά με λειτουργικό amlogic ρολαρουν πολύ καλά με το kodi. Εγώ προτιμώ μέχρι τώρα γενικά tv box της σειράς σειράς m8 και mx της ott tv box. Τα minix είναι πολύ καλά και πολύ αξιόπιστα αλλά λίγο πιο ακριβά. Η beelink είναι επίσης γνωστή μάρκα. Τον τελευταίο καιρό έχουν βγει αρκετά tv box και νεες σειρές, θέλει προσοχή να δει κάποιος ποιος είναι ο κατασκευαστής. Αυτό που έχει σημασία είναι Γενικά το software και λιγότερο το hardware. Αν κάποιο tv box έχει προβλήματα αυτό οφείλεται κυρίως στο κακό software οπότε καλό είναι να προτιμάμε tv boxes που έχουν υποστήριξη. Γενικά με 50-70$ παίρνει κάποιος πλέον ένα σχετικά καλό μηχάνημα. Έχω πάρει tv box με λιγότερο από 30$ με 1GB RAM και έπαιζε νεράκι kodi γιατί είχε καλό software. Γενικά το freaktab.com είναι ένα πολύ καλό φόρουμ να βρείτε σχεδόν τα πάντα για tv box. Τέλος, μαζί με το tv box θεωρώ απαραίτητη και.την αγορά ενός air mouse, βολεύει απίστευτα σε σχέση με τα απλά χειριστήρια που έρχονται μαζί.μεν το tv box.

Ο/H komatoza έγραψε:

Δεν το συγκρίνω απλά επειδή έχω λάπτοπ και τάμπλετ που έχουν Kodi για αυτό σκέφτηκα ότι για να δω κάτι στην τβ κάνει την δουλειά του.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η εμπειρία χρήσης και η ευκολία στη χρηση του kodi με tv box δεν συγκρίνεται με αυτή μέσω ταμπλετ η pc, προσωπική άποψη βέβαια.

Ο/H komatoza έγραψε:

Ψάχνω και εγω TV box γιατί το παλιό πλέον δεν, και κοίταζα το Xiaomi αλλά το 3 που είναι και πιο φτηνό από την άλλη εξετάζω την περίπτωση του Google Chromecast 2.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γενικά τα xiaomi θέλουν πείραγμα, δεν είναι συμβατά με Ευρώπη, kodi κλπ, πολλά δεν έχουν ούτε καν αγγλικά.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend
    • @zananiro σχετικά με το mi box, δεν ξέρω τι γίνεται με το τελευταίο που είναι να κυκλοφορήσει στην Αμερική. Αυτό ξέρω ότι θα έχει αγγλικά, voice controls και Google CastTM, που λείπουν από τις προηγούμενες εκδόσεις. Το έχω δει στο Geekbuying, αλλά η τιμή του σε σχέση με τα προηγούμενα είναι σχεδόν διπλάσια! Εγώ πάντως με το Zidoo X6 Pro που έχω, είμαι πολύ ικανοποιημένος και σκέφτομαι να πάρω και το χ9s για το σαλόνι
    • Διαφήμιση
    • Γιατρέ μηπως ειναι πολλα λεφτα για tvbox x9s 140€...
      Και γιατι το λέω έκανα και εγω αυτο το λαθος πάντα ενώ μπορεις με τα μισητά λεφτα να πάρεις μια συσκευή και να την αντικαταστήσεις με καινουρια στο μισό χρόνο απο τι το zidoo
      Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα
    • Ο/H Mylopotamos έγραψε:

Γιατρέ μηπως ειναι πολλα λεφτα για tvbox x9s 140€...
      Και γιατι το λέω έκανα και εγω αυτο το λαθος πάντα ενώ μπορεις με τα μισητά λεφτα να πάρεις μια συσκευή και να την αντικαταστήσεις με καινουρια στο μισό χρόνο απο τι το zidoo
      Το Zidoo X6 pro πάντως που έχω παίζει τα πάντα και είμαι υπερευχαριστημένος. Το X9S βλέπω παίζει 3D, μου αρέσει που έχει διπλή κεραία γιατί ασύρματα θα συνδέεται το κουτάκι, έχει και το ρολογάκι μπροστά. Ξέρω ότι τα 150$ είναι ένα σεβαστό ποσό, όταν βλέπεις στα μισά λεφτά κουτάκι με τους 905 ή 912.
    • Χρειάζομαι ένα TV Box για απλή χρήση. Κατά 90% για αναπαραγωγή πολυμέσων και για να μπω στον κόσμο του Kodi.
      Έχω και το Chromecast 2 της Google που είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά με το Kodi δεν κάνει σωστή αναπαραγωγή μιας και "κολλάει" πολύ.

Θέλω λοιπόν κάτι που να παίζει απροβλημάτιστα και σε όσο καλύτερη ανάλυση γίνεται.

Βλέπω πολύς λόγος γίνεται για το Beeling Gt1 σαν VFM συσκευή.
      Δεν ξέρω της Xiaomi αν είναι καλό.

Γενικά τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά; Σε ποια χαρακτηριστικά να δώσω βάρος;
      Won't Back Down
    • Ειχα για λιγες μερες το mi box 3 enchanched της xiaomi.Παρα πολυ καλο. Ειχα το λευκο κινεζικο version το πιο δυνατο τους μεχρι στιγμης. Ομως τα 8gb rom δεν μου ηταν αρκετά και ετσι παμε για αλλα. Με ενδιαφέρει οτι πιο γρήγορο και ποιοτικό υπάρχει αυτη την στιγμη σε λογικη τιμη.Θα ελεγα εως 150.

Sent from my MI MAX using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H apsogos4ever έγραψε:

Ειχα για λιγες μερες το mi box 3 enchanched της xiaomi.Παρα πολυ καλο. Ειχα το λευκο κινεζικο version το πιο δυνατο τους μεχρι στιγμης. Ομως τα 8gb rom δεν μου ηταν αρκετά και ετσι παμε για αλλα. Με ενδιαφέρει οτι πιο γρήγορο και ποιοτικό υπάρχει αυτη την στιγμη σε λογικη τιμη.Θα ελεγα εως 150.

καλό θα είναι να γράφετε και για ποια χρήση το θέλετε
      (π.χ. για μένα τα mi box χωρίς ethernet δεν έχουν λόγο ύπαρξης για το σπίτι :) )
    • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Ο/H apsogos4ever έγραψε:

Ειχα για λιγες μερες το mi box 3 enchanched της xiaomi.Παρα πολυ καλο. Ειχα το λευκο κινεζικο version το πιο δυνατο τους μεχρι στιγμης. Ομως τα 8gb rom δεν μου ηταν αρκετά και ετσι παμε για αλλα. Με ενδιαφέρει οτι πιο γρήγορο και ποιοτικό υπάρχει αυτη την στιγμη σε λογικη τιμη.Θα ελεγα εως 150.

καλό θα είναι να γράφετε και για ποια χρήση το θέλετε
      (π.χ. για μένα τα mi box χωρίς ethernet δεν έχουν λόγο ύπαρξης για το σπίτι :) )

Ok. Εγω το θελω για φουλ gaming, κοντι και utorrent.

• Μια καλή και φτηνή πρόταση είναι το X92 . Το έχω 1 μήνα περίπου και έχει πάρει 2 OTA updates. Το δουλεύω πιο πολύ για ταινίες και λιγότερο για κανένα youtube κλπ. Μέχρι τώρα είχα κάποια θέματα με τον πολυκάναλο ήχο (hdmi pass through) τον οποίο είχα καταφέρει να πάρω μόνο μέσα από το kodi, μετά την τελευταία αναβάθμιση πλέον παίζω DTS, AC3 κλπ από Archos video player, από MX player, από kodi και από τον μαμα player που έχει. Πρώτη φορά ήρθα στον κόσμο του kodi το οποίο είναι προεγκατεστημένο με πολλά plugin και δεν χρεάζεται στήσιμο από την αρχή. Δεν έχω δει πως παίζουν πιο ακριβά μοντέλα για να συγκρίνω αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος.

• Διαφήμιση

• συγνωμη για το link αλλα δεν νομιζω οτι ειναι καταστημα αλλα εκθεση ιδεων χαχαχαχ.
      με το ζορι κρατιεμαι να μην παρω μια 5αδα την γνωμη σας και γρηγορα!!!!