Διαφήμιση

Αναζήτηση android tv box

• 8mbps?
      Εχω 3.5-4 Mbps και βλεπω 1080p από Kodi ανετα με WifI 5G
      Από usb 1080p 5.1 κανωνικα και χωρις σπασίματα με mini MX
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ψάχνω και εγω TV box γιατί το παλιό πλέον δεν, και κοίταζα το Xiaomi αλλά το 3 που είναι και πιο φτηνό από την άλλη εξετάζω την περίπτωση του Google Chromecast 2.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Από τη μικρή μου έρευνα

Υπάρχουν τα 2Gb και τα 3άρια. Τα 2 είναι τα νόρμαλ τα 3 είναι σούπερ
      Επίσης ξεχωρίζουν από τους 3 επεξεργαστές s905, s905x και s912

Από εκεί και πέρα το android και το bluetooth σχεδόν σε όλους είναι το 6 και το 4 άρα είναι τα ίδια
    • Διαφήμιση
    • OffTopic
      Έγινε συγχώνευση των δύο θεμάτων
    • YOKA KB2 TV Box Amlogic S912 Octa Core-69.76 and Online Shopping | GearBest.com Mobile με 2 GB μνήμη αλλά έχει περισσότερη υποστήριξη ήχου

NEXBOX A1 Amlogic S912 Octa-core 2G DDR3 RAM 16G eMMC ROM Android 6.0 2.4G + 5.0G WiFi 1000M Gigabit LAN HDMI 2.0a 4Kx2K 60fps Bluetooth 4.0 HDR VP9 H.265 HEVC Dolby DTS Android TV Box Mini PC Sale - Banggood.com με υποστηρίξει ήχου άλλα και ξεχωριστούς υποτίτλους (to gearbest λεει οχι) που τα άλλα δεν το αναφέρουν καν

TX8 Android 6.0 TV Box-82.52 Online Shopping| GearBest.com και αυτο αν καταλαβαινω σωστα εχει λεει ota update (δηλαδη αναβαθμισει λογισμικου χειροκινητα)
      OffTopic
      Παρακαλώ τα λινκ βάση των κανόνων του φόρουμ. Maddoctor - Ευχαριστώ
      Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή συνδέσμου προϊόντος ().

• Πάντως ρε παιδιά άλλα λέει το ένα σαιτ άλλα το άλλο τι να πιστέψεις δεν ξέρεις;;;
      Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα
    • @Mylopotamos
      Το θεμα των υποτίτλων είναι καθαρά θεμα player.Βάζεις mx player και καθάρισες.
      Το DTS απο την άλλη είναι θεμα άδειας απο την Dolby (δεν νομίζω να έχει την άδεια της κάποιος κατασκευαστής απο αυτούς)
      Με mx και optical συνήθως παίζει σε συμβατό ενισχυτή.

Ερώτηση έχει δοκιμάσει κάνεις το Dolby atmos που έχουμε στο τηλέφωνο να το κάνει εγκατάσταση σε tvbox;
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Ο/H komatoza έγραψε:

Ψάχνω και εγω TV box γιατί το παλιό πλέον δεν, και κοίταζα το Xiaomi αλλά το 3 που είναι και πιο φτηνό από την άλλη εξετάζω την περίπτωση του Google Chromecast 2.

το chromecast το συγκρίνεις με tv box ; γιατί ;

Ο/H Mylopotamos έγραψε:

YOKA KB2 TV Box Amlogic S912 Octa Core-69.76 and Online Shopping | GearBest.com Mobile με 2 GB μνήμη αλλά έχει περισσότερη υποστήριξη ήχου

NEXBOX A1 Amlogic S912 Octa-core 2G DDR3 RAM 16G eMMC ROM Android 6.0 2.4G + 5.0G WiFi 1000M Gigabit LAN HDMI 2.0a 4Kx2K 60fps Bluetooth 4.0 HDR VP9 H.265 HEVC Dolby DTS Android TV Box Mini PC Sale - Banggood.com με υποστηρίξει ήχου άλλα και ξεχωριστούς υποτίτλους (to gearbest λεει οχι) που τα άλλα δεν το αναφέρουν καν

TX8 Android 6.0 TV Box-82.52 Online Shopping| GearBest.com και αυτο αν καταλαβαινω σωστα εχει λεει ota update (δηλαδη αναβαθμισει λογισμικου χειροκινητα)
      πολύ βασίζεσαι στα "άσχετα specs" ,στο κινητό σου το επέλεξες γιατί έλεγε ότι μπορείς να αποθηκεύσεις 500 επαφές και άνω ; :)
      το "ξεχωριστοί" υπότιτλοι είναι απλά θέμα προγράμματος , λογικά τα βίντεο σου θα τα δεις μέσω kodi , ε εκεί υποστηρίζονται οι εξωτερικοί υπότιτλοι
    • Δεν το συγκρίνω απλά επειδή έχω λάπτοπ και τάμπλετ που έχουν Kodi για αυτό σκέφτηκα ότι για να δω κάτι στην τβ κάνει την δουλειά του.

• Και εσύ βιάζεσαι δεν είναι κακό από μόνη της η συσκευή χωρίς extras player να ανάγνωριζει εξωτερικόυς υπότιτλους... Και μην ξεχνάς κάποτε που το κινητό σου επερνε 150 επαφές χωρίς να μπορούσες να αποθήκευσης πουθενά πόσο σε εκαιγε να μην της Χάσεις.... Πάντως και όλα τα tv box που ανέβασα αναγνωρίζουν τους υπότιτλους και dds KAI dolby Digital ?( τις είδα σε άλλο σαιτ...
    • Ο/H Mylopotamos έγραψε:

Και εσύ βιάζεσαι δεν είναι κακό από μόνη της η συσκευή χωρίς extras player να ανάγνωριζει εξωτερικόυς υπότιτλους... Και μην ξεχνάς κάποτε που το κινητό σου επερνε 150 επαφές χωρίς να μπορούσες να αποθήκευσης πουθενά πόσο σε εκαιγε να μην της Χάσεις.... Πάντως και όλα τα tv box που ανέβασα αναγνωρίζουν τους υπότιτλους και dds KAI dolby Digital ?( τις είδα σε άλλο σαιτ...
      δεν βιάζομαι , αν βασίζεσαι στον player που θα έχει η συσκευή άστο :)
      επίσης αν βασίζεσαι στα specs Που γράφει ένα site πάλι άστο :)

α και επίσης με ένα απλό search σε άλλο site

Support SubtitleSRT/SMI/SUB/SSA/IDX+USB

Support Music formatMP3/WMA/AAC/WAV/OGG/AC3/DDP/TrueHD/DTS/DTS/HD/FLAC/APE

όταν το κινητό μου έπαιρνε 150 επαφές ήταν feature του κινητού , δεν ήταν από τα "ασχετα - για να γεμίσω την σελίδα specs" που βάζουν τώρα του στυλ
      MessagingSMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM
      BrowserHTML5
      JavaNo
      - DivX/Xvid/MP4
      - MP3/WAV/eAAC+/FLAC player
      - Photo/video editor
      - Document viewer

ενώ μιλάμε για smartphone
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Mylopotamos έγραψε:

dds KAI dolby Digital
      Μήπως δίπλα γράφει pass-through?