Πιστεύω ότι για τη χρήση που το θέλω θα με καλύψει... Κι εξάλλου 32 ευρώ δεν είναι δα και ένα τρομερό ποσό. Αν παίζει ταινίες, μουσική και βίντεο από Youtube μια χαρά θα είναι
@Nnoutas πως είναι στη χρήση του; Είχες προβλήματα; Το συστήνεις σαν αγορά;
Υπάρχει και το L με τον 912 αλλά πάει στα 62 ευρώ (από Geekbuying)...
Εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος. Βέβαια δεν είχα εμπειρία από άλλο tv Box. Αργεί αρκετά και στο live stream (όχι Netflix) έχει ένα μικρό lagαρισμα. Επειδή ομως είδα ότι το αγόρασες δε θα μπω στη διαδικασία να προτείνω άλλο. Με το καλό παραλάβεις.
Απο άποψη επεξεργαστή και ram αφού δεν θέλει παιχνίδια και το mecool m8s pro W για απλό streaming και YouTube θα κάνει δουλειά. Στο streaming και με τον s922 επεξεργαστή DDR 4 4ram/64rom να προσπαθήσει εάν δεν έχει μια σχετικά γρήγορη γραμμή , πάλι θα lagaρει.
Εάν εσύ έχεις γρήγορη γραμμή , θα σου έλεγα να δοκιμάσεις την Nexus rom του Magendanz που είναι stock Android και όχι Android tv os. [ROM] Mecool M8S PRO W TVStock Nexus ROM (Android TV 7.1) -
Τελικά το MeCool M8S Pro W αποδείχθηκε διαμαντάκι. Του πέρασα VLC Player και παίζει τα πάντα. Κανένα θέμα με Wifi.
Φυσικά δεν είμαι ειδικός, είναι το πρώτο μου TV Box οπότε δεν ξέρω και πολλά αλλά για τη δουλειά που το θέλω είναι άψογο.
Ευχαριστώ τον φίλο @makis1024 που μου το πρότεινε και όλους όσους βοήθησαν στην επιλογή.