Brick / Unbrick - Redmi Note 3 Pro (Snapdragon)
- Οδηγός
- RedMi Note 3 Pro
-
-
-
Η πλήρης διαδικασία είναι η παρακάτω!
Βήμα 1:
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Αν έρθει με official developer και είσαι σίγουρος για αυτό πας απευθείας στο Βήμα 2
Βήμα 2:
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Βήμα 3:
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Η πλήρης διαδικασία είναι η παρακάτω!
Βήμα 1:
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Αν έρθει με official developer και είσαι σίγουρος για αυτό πας απευθείας στο Βήμα 2
Βήμα 2:
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Βήμα 3:
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
-
Μια χαρά είσαι!! Να είσαι καλα!
-
-
Αν πατήσεις Volume- και power μαζί μπαίνει fastboot?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Αν πατήσεις Volume- και power μαζί μπαίνει fastboot?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Brickarismένο Mi4
Η υγρασία που αναφέρεται δεν πολυπαίζει μάλλον γιατί μιλάμε για σταγονίτσες που καθαρίστηκαν αμέσως. (και το έχω και πάνω απο μια μέρα τώρα στο ρύζι)
edit: Κάπου είδα σε ένα άλλο thread για drivers marshall london κτλ. Νομίζω έτσι φαίνεται και σε μένα τώρα το κινητό.
Σε απλό mode φαίνεται σαν unknown usb ενώ σε (μάλλον) fastboot φαίνεται σαν android phone>Marshall London Bootloader Interface.
Στο miflash φαίνεται σαν device d996cc64 αν έχει κάποια σημασία. Drivers; Γι αυτό κάνει flash αλλα δεν κάνει; Είχα κανει unlock/flash σε ένα Redmi Note 3 Pro λίγες μέρες πρίν στο ίδιο pc. Παίζει να έχουν μείνει απομεινάρια απο αρχεία/drivers που έπρεπε να αντικαταστήσω για να φλασάρω το Mi4;
Επίσης τώρα βλέπω οτι στα adb devices δε δείχνει τίποτα παρόλο που φαίνετα κανονικά στο miflash. -
καλησπερα......καταφερα να μπρικαρο το redmi note 3 pro.παρ ολα που το δικο μου ειχε μια μαιμουδορομ και το boot ξεκλειδωτο τα καταφερα ενω με του ξαδερφου μου που ειχε την official το μπρικαρα....εκανα αιτηση πηρα το οκ το ξεκλειδωσα και στην εγκατασταση της ελληνικης ρομ μετα το reboot δεν εβγαλε τιποτα....τωρα μπαινει μονο σε fastboot και τιποτα αλλο....τον οδηγο τον δοκιμασα αλλα με αποτυχια.......
-
twrp πέρασες??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ειχα περάσει,απο εκεί έκανα install την ελληνική ρομ και μετά τίποτα
-
έλεγχο για το αν είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ο bootloader έκανες?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα