καλησπερα......το επανεφερα και πηγα παλι απ την αρχη.....εκανα ελεγχο του boot ηταν κλειδωμενο αφου εβαλα official το ξεκλειδωσα ξαναεκανα ελεγχο εκανα flash τη twrp3.0.2-2_by_mic_kenzo και μετο που μπαινω στην recovery μου ζηταει κωδικο και δεν αναγνωριζει τα partitions και ξανα brick......
το ξεμπρικαρα δεν το ξανακανω....δυο φορες brick η τριτη μην ειναι και η τελευταια....θα του παω το κινητο με την officia cn και καποια στιγμη θα το ξακανω...ευχαριστω παντως....οσο αφορα για τα wipes τα εκανα και παλι τιποτα και reboot ξανα στην recovery και εκει κολουσε.....μετα παω σε λειτουργεια fastboot ξανα flash την recovery και ξανα τα ιδια....αν το αφησω να ανοιξει στη rom τοτε brickarei
Παιδια καλησπερα να κανω μια ερωτηση ?Οταν ειχα το κινητο με Global stable το κινητο το εβλεπα κανονικα στον υπολογιστη.Οταν ομως περασα σε beta που ειναι σε android MM δεν βλεπω το κινητο στον υπολογιστη τι μπορω να κανω ?
πατα 5-6 φορές στο miui version στο "σχετικά με το τηλέφωνο" κ μετά πήγαινε στις "επιλογές για προγραμματιστές" που μόλις εμφανίστηκαν στις πρόσθετες ρυθμίσεις κ ενεργοποίησε το usb debugging.
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Καλησπέρα παιδιά,
Έχω πρόβλημα!
Γενικά έχω ασχοληθεί με αλλαγές ρομ για xiaomi και έχω αλλάξει σε αρκετά κινητά.
Πριν 4 ημέρες παρέλαβα ένα redmi note 3 pro της μητέρας μου από geekbuying και μου ήρθε με global.
Έτσι είπα να περάσω την developer stock για να μπορέσω να ξεκλειδώσω τον bootloader και να περάσω την ελληνική stock.
Πρώτη φορά έπεσα σε πρόβλημα. Ενώ ακολούθησα κανονικά τα βήματα μόλις τελείωσε το mi flash (succesfull) και πήγα να το ανοίξω, μου έκανε bootloop.
Από εκεί και πέρα μιας και έχω κανονικά πρόσβαση σε download mode δοκίμασα ξανά και ξανά την ίδια διαδικασία..αλλά τίποτα.
Είπα να τραβήξω ένα βίντεο μπας και μπορέσει κανείς να με βοηθήσει: