Διαφήμιση

Έχω θέμα....μπαταρίας.

• Έχω θέμα....μπαταρίας.

Έσβησε από μπαταρία....Το έβαλα να φόρτιση, το άνοιξα(φόρτιζε ανοικτό δλδ) και μόλις το έβγαλα από την πρίζα και ιδού τα αποτελέσματα. Λοιπόν;;;; Κάτι δεν πάει καθόλου καλά!
      Images
      • Screenshot_2016-04-04-21-33-55_com.bvalosek.cpuspy.realgpp.png

56,05 kB, 270×480, viewed 194 times
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Και 10 λεπτά εκτός πρίζας και κλειδωμένο αρνείται να μπει deep sleep. Το έκανα restart να δούμε.

Update: Μετά το restart μπαίνει deep sleep. Αλλά και πάλι, κάτι δεν πάει καλά 5:50 ώρες για να φορτίσει πλήρως και δεν έμπαινε σε deep sleep. Γιατί;;
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Προφανώς κάποια εφαρμογή δεν το αφήνει να πέσει σε βαθύ ύπνο (deep Sleep).. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ε ναι σίγουρα... Πείραξα μερικά πραγματάκια από δικαιώματα κτλ κάπως καλύτερα.. Για να δούμε.. Αλλά και το ότι δεν φορτίζει από υπολογιστή στο λαιμό μου κάθεται.....

Στάλθηκε από το πυροβόλο γνωστό και ως Kenzo.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Έκανα μία πρόοδο πάντως στο θέμα μας. Το τελώνιο αυτό ενονόματι Shell είναι το παρακάτω:

Όταν το κάνω force close όλα επανέρχονται στο φυσιολογικό. Να αναφέρω πως πράγματι "φανερώνεται" μόνο όταν το συνδέσεις στον υπολογιστή. Και ναι μόνο εάν έχεις το Mi Pc Suite εάν όχι δεν εμφανίζεται. Α.....φορτίζει κιόλας πλέον από τον υπολογιστή γιατί πριν όχι απλά δεν φόρτιζε αλλά ξεφόρτιζε. Μόλις το δοκίμασα. Το αρνητικό είναι ότι ακόμα δεν μπόρεσα να το απομονώσω και να το αποκλείσω να εκκινεί. Ας το κοιτάξουν και οι developers παρακαλώ πολύ.

σ.σ. Επίσης ανακάλυψα ότι με το Kernel Adiutor μπορείς να κατεβάσεις το frequency στο 400mhz του τετραπυρήνα ΑΛΛΑ επειδη το κινητό χρειάζεται λίιιγο παραπάνω ισχύει για να λειτουργεί αlagαριστο, συνέχεια ανεβοκατεβαίνουν τα frequencys από 400 έως full και γιαυτό τα βάζεις 691mhz και όλα ρολόι σταθεροποιείται στο 691mhz. Επίσης το 1800mhz δεν το εμφανίζει γιατι τα apps αναγνωρίζουν μόνον τον 4πυρήνα και όχι και τον 2πύρηνο.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • @NasDriver το έχω κάνει κι εκεί ποστ... Απλά το έκανα κι εδώ για να υπάρχει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Διαφήμιση
    • Μετά από εγκατάσταση GTV 7.2.2.0 Stable έχω το ίδιο πρόβλημα με το Shell. Το άφησα το βράδυ να φορτίζει και ήταν στο 6% μπαταρία το πρωί ενώ το είχα στο ρεύμα.
      Nice to mitu!
    • Η επίσημη απάντηση.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • αχα!!Ενδιαφέρον!!Σε εμένα πάντως είναι κανονικά ενεργοποιημένο και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό το Shell!! Να είναι άραγε τυχαίο κόλλημα σε μερικά flashαρίσματα? χμ..
    • Προσπάθησα εχθές να απεγκαταστήσω το SU από την τελευταία Ελληνική dev βάζοντας ακόμα και κάποιον άλλο διαχειριστή αλλά τπτ, φυσικά ούτε το μανήσιο manager λειτουργούσε, μετά από αυτό άρχισαν κι άλλα προβλήματα με το binary ώσπου δεν άντεξα άλλο και έβαλα και πάλι την stable. Τώρα με την stable και χωρίς root access όλα πάνε πολύ καλά απενεργοποίησα και αυτο το NU player. Δεν έχω όρεξη να κάνω τώρα root ώστε να ελέγξω το εάν όντος κάνει δουλειά το NU player ή όχι. Όποιος έχει ήδη το πρόβλημα ας κάνει την προαναφερόμενη απενεργοποίηση να μας πει εάν λύνεται το θέμα.

σ.σ. είμαι πεπησμένος πλέον ότι φταίει καθαρά το SuperSU. Ας επαληθεύσουν όσοι έχετε το θέμα με το Shell εάν είστε σε κάποια dev ή σε rooted stable παρακαλώ.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Διαφήμιση
    • Βλέπω ότι και σε εμένα είναι ενεργοποιημένο το NuPlayer. Το πρωί έκανα Wipe Dalvik Cache και Cache από TWRP, πλήρη φόρτιση και από τότε σταμάτησε το Drain. To shell δεν φαίνεται πουθενά στην χρήση μπαταρίας.

Να σημειώσω ότι ακολούθησα κανονικά την διαδικασία για να περάσω την GTV και αφού ολοκληρώθηκε της πέρασα το backup με τις εφαρμογές που κράτησα από την Global stable 7.2.3.0.

Έχω μια υποψία ότι με το backup μπορεί να κουβάλησα "σκουπιδάκια" από την προηγούμενη ROM στην τωρινή, από τα οποία ξεφορτώθηκα με το καθάρισμα των Cache.
      Nice to mitu!