Απο το site εδω.
EΛΛΗΝΙΚΗ ΡΟΜ ΣΕ ΧΙΑΟΜΙ REDMI ΝΟΤΕ 2 PRIME
-
-
δειξε μου το λινκ... στειλτο μου εδώRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Υπόψιν ότι με βγαλμένη μπαταρία.
Πρώτα πατάς το download και μετά συνδέεις το κινητο στο pcRedmi Note 8T (Willow)
-
Ο/H dimitris22 έγραψε:
εχω και αλλες rom κατεβασει με ΜΤ6795 και το ιδιο μυνημα μου βγαζει.
to link δωσε μου που σου ζητησαRedmi Note 8T (Willow)
xiaomi-miui-hellas-5.1.0_wt86047_GTV-6.3.31.zip
xiaomi.eu_multi_hermes_6.1.29_v7-5.0.zip
xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-6.3.31.zip
unbrick.rar
το link to ψαχνω το site.ειναι το η rom που ξεκλειδωνει τον bootloader και μετα περνας την ελληνικη rom. -
Άκουσε με προσεχτικά γιατί από ότι καταλαβα τον χρόνο μου εχασα κυριολεκτικά προσπαθώντας να σε βοηθήσω.
Σβήστα όλα και όταν λέμε όλα εννοουμε ΟΛΑ.
για ποιος bootloader μιλας δεν ειναι κλειδωμενος ο bootloader σου. Εκεινος ο οδηγός ειναι για άλλη συσκευή..
Εσυ έχεις Xiaomi redmi note 2
Θα κατεβάσεις ότι σου λεει κατά γράμμα ο οδηγός αυτός Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool
Redmi Note 8T (Willow)
1) συγνωμη αν εξαιτιας μου αγανακτησες
2) το λινκ που μου ζητησες ειναι αυτο του οδηγου.(απο λαθος μου σε μπερδεψα με αυτα που σου εγραψα.Ζαλισμενος τοση ωρα προσπαθωντας για 3 απογευματα)
3)Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια που μου προσφερεις και την ωρα που χαλας για μενα.
Ωστοσο τον οδηγο τον ακολουθω κατα γραμμα και μου βγαζει το μυνημα που σου εστειλα.
Εκτιμω τη βοηθεια σου. -
ποιος σου ειπε να κατεβασεις όλα αυτά τα αρχεία βρε συ Δημητρη;;
ποιος ξερει τι εχεις ανακατέψει τώρα στον φακελο της fastboot ROM
Τι διαβαζεις οδηγούς που δεν ειναι για το κινητο σου;
Τα εχεις ανακατεψει όλα εκει μεσα για αυτό παιρνεις το μηνυμα που σου πεταει το spflash tools αυτό το μηνυμα ειναι όταν to scatter δεν είναι συμβατο με τα αρχείαRedmi Note 8T (Willow)
Δεν εχω ανακατεψει τιποτα. η fastboot rom ειναι οπως την κατεβασα.το sp flashtools οπως το κατεβασα και για καποιο λογο δεν γινεται πραξη ο οδηγος.
-
Ο/H dimitris22 έγραψε:
Ωστοσο τον οδηγο τον ακολουθω κατα γραμμα και μου βγαζει το μυνημα που σου εστειλα
τα αρχεία τα έχεις σε ενα μακρινάρι και όχι στον C, αλλά στον G
Μπορεί αυτό να μην είναι το πρόβλημα αλλά μπορεί και να είναι.
Ξαναδιάβασε τον οδηγό από την αρχή.
Επίσης ο scatter σου γράφει MT6795Μ_Android_scatter.txt, ενώ του οδηγού MT6795_Android_scatter.txt
Οπότε εκτός από διάβασμα, θέλει μελέτη και παρατηρητικότητα, γιατί μιλάμε για υψηλή τεχνολογία που το παραμικρό λάθος, φέρνει καταστροφή
Κάνε ότι σου είπε ο Pechr.
Δηλαδή ξέχνα ότι διάβασες αλλού και σβήσε τα πάντα......... μα τα πάντα
κατέβασε μότο τα αρχεία που λέει ο οδηγός και διαβασε τον (μελέτησέ τον) βήμα βήμα πριν ξεκινήσεις πάλι την διαδικασία.
Και αν δεν γίνει κάτι. Εδώ θα είμαστεΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0