Με ενδιαφέρει και το dolby atmos για να βελτιώσει τον ήχο αλλά διάβασα ότι υπάρχει και στις δυο.
Αναβαθμίσεις μετά με τις νέες εκδόσεις γίνεται μέσω manual update και όχι μέσω ΟΤΑ. Σωστα;
Χρειάζεται όμως κάθε φορά να κανουμε wipe data?
H τελευταία GTV για το redmi 3 είναι η 21 / 4 και όχι 28/4.
-το atmos υπάρχει και παίζει και στις δύο
-Manual πάντα τις Ελληνικές...
-Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα... Υπάρχει script μέσα στη ρομ, που το κάνει αυτόματα!
-H τελευταία είναι η GTV-6.4.21
To atmos βελτιώνει-δυναμωνει και τον ήχο στο ηχείο ( ανοιχτή ακρόαση) και τον ήχο που ακούμε στο αυτί μας κατά την διάρκεια της κλήσης;;;
Σε ότι αφορά την αυτονομία ποια είναι καλύτερη;;
Το script πιστεύω να μην κάνει factory reset και να χρειάζεται κάθε φορά να ξαναφορτωνουμε τις εφαρμογές;
-Ναι, βελτιώνει τον ήχο γενικά... σε όλα τα επίπεδα...
-Στο Redmi 3 είναι "ιεροσυλία" να μιλάμε για αυτονομία... Απλά να βάζει (ο φίλος σου) ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ να του θυμίζει να φορτίζει! Η συσκευή "ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ" από θέμα αυτονομίας... Με την Developer και με μεσαία χρήση, πρέπει να κρατάει 3-4 μέρες!!! Για την Stable δεν γνωρίζω!
-Αυτό θα ήταν "χειροβομβίδα", όχι script, εάν έκανε τέτοιο πράγμα. Απλά καθαρίζει τη cache και την Dalvik cache...
Με αυτά που μου λες θα το κλέψω το κινητό από τον φίλο μου!!!
Αν αλλάξω κινητό σκέφτομαι αυτό ή το redmi note 3
Απλά επειδή το note έχει μεγαλύτερη ανάλυση και μέγεθος η οθόνη η αυτονομία μηπως ειναι χειρότερη σε σχέση με του απλού redmi 3; επειδή χρησιμοποιώ το κινητό όλη μέρα ειναι υψίστης σημασίας για μένα η αυτονομία.
Fast charging έχει το κινητό; πόσο χρόνο κάνει να φορτίσει;
Αλλα νομίζω ότι έχει καλύτερη κάμερα το note παρόλο που και τα δυο κινητά έχουν 13 MP
Με αυτά που μου λες θα το κλέψω το κινητό από τον φίλο μου!!!
Αν αλλάξω κινητό σκέφτομαι αυτό ή το redmi note 3
Απλά επειδή το note έχει μεγαλύτερη ανάλυση και μέγεθος η οθόνη η αυτονομία μηπως ειναι χειρότερη σε σχέση με του απλού redmi 3; επειδή χρησιμοποιώ το κινητό όλη μέρα ειναι υψίστης σημασίας για μένα η αυτονομία.
Fast charging έχει το κινητό; πόσο χρόνο κάνει να φορτίσει;
Αλλα νομίζω ότι έχει καλύτερη κάμερα το note παρόλο που και τα δυο κινητά έχουν 13 MP
Για τη μπαταρία κοίτα τα αποτελέσματα του TEST
Για τα άλλα δεν ξέρω... Δεν έχω το Note 3...
@mixaliscy
Άλλο ήταν το λάθος κατά την διάρκεια που περνούσα τις rom είχα αφήσει τις sim μέσα. Ξανά έκανα instail την rom όλα καλά. Μεσημέρι ο evris24118 θα πάρει το κινητό του.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδή μόλις μου ήρθε το κινητό και ξεκινάω τη διαδικασία, μερικές ερωτήσεις ακόμη :
1) Το TWRP που υπάρχει στην αρχική σελίδα του οδηγού φαντάζομαι δεν είναι από τα προβληματικά που οδηγούν σε bootlooop όπως έχει αναφερθεί από μερικούς, έτσι;
2) Όταν περάσουμε την ελληνική θα αντικατασταθεί και το TWRP που έναι εγκατεστημένο με το ενσωματωμένο της ROM ; Γιατί πολλοί φαίνεται να έχουν θέμα με κάποια έκδοση του TWRP σε κάποιες ROM.
Ευχαριστώ για τις αναλυτικότατες οδηγίες μέχρι τώρα.
Παιδια.. προσπαθω να κανω απο Greek GTV να παω σε stable , κανω factory reset, και μετα Install την stable... αλλα λεει... UPDATER PROCCESS ENDED WITH SIGNAL 7
γιατι?