να ρωτήσω κάτι που δεν καταλαβαίνω σε ενα redmi note 3 proido έχω κάνει όλη τη διαδικασία κανονικά
έχει πλέον την τελευταία gtv 6.9.29. Όταν κάνω αναβάθμιση μέσω του updater ανοίγει κανονικά σε twrp και κάνει μόνο του
την δουλειά. Όταν παω όμως να μπώ σε twrp (power & volume+) μπαίνει σε ένα recovery με κινέζικα γιατί? Δεν είναι κάτι βιαστικό όποτε έχει κάποιος χρόνο μου απαντά. Ευχαριστώ
ρε παιδια εχω 2 redmi3 αγορασμένα από αλι εξπρες και εχουν την 8,0,2,0 stable global rom η οποια δεν είναι και πολύ global αφου δεν εμπεριεχει ελληνικα. διαβαζω τοση ωρα τους οδηγούς και δε ξερω τι να κανω. είναι απαραιτητη η αδεια από την ΧΙΑΟΜΙ η όχι τελικα. αν εχω σταθερη και όχι developer τι κανω>. μπορει παρακαλω να βοηθησει καπιος ώστε τελικα να περασω ελληνικες ρομ?
Όταν ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία μπορείς να περάσεις το twrp και μετά την GTV rom (ελληνική).
Τώρα για να έχεις ελληνικά στο κινητό σου μέχρι να περάσεις την GTV θα πρέπει να κατεβάσεις την Global DeveloperRom. Η Gloabal Stable Rom δεν έχουν ακόμα ελληνικά ελπίζουμε μέσα στις γιορτές να δοθούν. Θα κατεβάσεις την rom από τον browse της miui από εδώ MIUI ROM for Redmi 3/Prime - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum (Δες φωτογραφία) και μέσα από τον UPDATE θα κάνεις την εγκατάσταση πάνω δεξιά τρεις τελείες επιλέγεις το choose package η rom θα είναι στον φάκελο download rom.
Παίδες, το κινητό της γυναίκας μου έχει μείνει πολύυυυ πίσω. Για να το κάνω αναβάθμιση από αυτό το σημείο στην πιο πρόσφατη ελληνική rom ρυθμό βήματα πρέπει να ακολουθήσω;
Μπορώ κατευθείαν από recovery χωρίς wipe τις εφαρμογές ή πρέπει να κάνω "format"?
Επίσης θα μπορούσατε να μου δώσετε κατευθείαν link για την τελευταία ελληνική? γιατί δεν έχω πρόσβαση σε υπολογιστή και το κινητό με μπερδεύει. Ευχαριστώ!
Στάλθηκε από το SM-G7105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk