Λοιπον,εκανα αυτο που μου ειπες και τιποτα.Εκανα wipe cache ,dalvic,παλι τιποτα.Μετα δοκιμασα και wipe data,και Internal storage.Παλι τιποτα.Τελικα εφταιγε οτι ειχα εγκατεστημενο xposed.το εκανα Uninstal ,μεσω recovery.Tωρα ολα δουλευουν κανονικα.Αρα συμπερασμα,η ελληνικη δε δουλευει σωστα με xposed.Κριμα γιατι ολες οι cυstom που κυκλοφορουν με προεγκατεστημενο xposed λειτουργουν κανονικα.Αρα η ελληνικη με καλη διαρκεια μπαταριας χωρις xposed,η custom με τα παντα ολα και 3 ωρες οθονη το πολυΟ/H mixaliscy έγραψε:
Ναι ακριβώς αυτόΟ/H Tony Therion έγραψε:
Ενοεις να το καθαρισω και μετα να ξανακατεβασω την εφαρμογη sms?Συγκεκριμενα το chomp sms με ενδιαφερει,
[GTV-6.4.7/8/9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/4 11:24)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Παιδιά βοήθεια... είχα την GTV-6.3.31 κ πάτησα να κατεβάσω την επόμενη που βγήκε κ μου κατέβηκε η GTV-6.3.10 και χωρις να δώσω σημασία πάτησα install. Περιμένω όλα μια χαρά.... δεν μου βλέπει την sim κάθε 2 δευτερόλεπτα μου πετάει παράθυρο ότι δυστιχώς η διαδικασια co.android.phone.... κ δυστιχώς η εφαρμογή ρυθμίσεις έχει σταματίσει!!!! κ γενικα δεν με αφήνει να μπω ουτε στις ρυθμίσεις ούτε πουθενά.... Το συνδέω με το pc αλλα δεν με αφήνει να επιλέξω για μεταφορά αρχείων δεν μπορώ να αποθηκεύσω την σωστή rom στο κιν για να κάνω πάλι το σωστό install... Τι κάνω??????
-
Ο/H Ilmarios έγραψε:
Παιδιά βοήθεια... είχα την GTV-6.3.31 κ πάτησα να κατεβάσω την επόμενη που βγήκε κ μου κατέβηκε η GTV-6.3.10 και χωρις να δώσω σημασία πάτησα install. Περιμένω όλα μια χαρά.... δεν μου βλέπει την sim κάθε 2 δευτερόλεπτα μου πετάει παράθυρο ότι δυστιχώς η διαδικασια co.android.phone.... κ δυστιχώς η εφαρμογή ρυθμίσεις έχει σταματίσει!!!! κ γενικα δεν με αφήνει να μπω ουτε στις ρυθμίσεις ούτε πουθενά.... Το συνδέω με το pc αλλα δεν με αφήνει να επιλέξω για μεταφορά αρχείων δεν μπορώ να αποθηκεύσω την σωστή rom στο κιν για να κάνω πάλι το σωστό install... Τι κάνω??????
Κατεβάζεις αυτή την ROM => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…0-1-cancro-GTV-6-4-7-zip/
Θα πατήσεις το πλήκτρο Power & Volume UP (+) μέχρι να μπεις σε TWRP Recovery.
Θα συνδέσεις την συσκευή σου στο PC
Θα μπορέσεις να δεις τους φακέλους της συσκευής σου.
Θα βάλεις μέσα χύμα την ROM που κατέβασες.
Θα πάς στο μενού Install του TWRP
Θα διαλέξεις την ROM που εγκατέστησες και θα κάνεις το Flash.
Μετά Reboot και θα περιμένεις αρκετά λεπτά (πάνω από 10 μερικές φορές) να κάνει Boot στην MIUI.
Και όλα θα είναι οκ και πάλι
Ελπίζω μόνο να έχεις το Mi-3 όπως αναγράφεις στο προφίλ σου. -
Γεια σας παδια με την τελευταια ενημερωση ενω ειναι συνδεδεμενω το bluetooth δεν ακουω τιποτα μετα απο λιγο ολα καλα.
-
Ο/H Tony Therion έγραψε:
Λοιπον,εκανα αυτο που μου ειπες και τιποτα.Εκανα wipe cache ,dalvic,παλι τιποτα.Μετα δοκιμασα και wipe data,και Internal storage.Παλι τιποτα.Τελικα εφταιγε οτι ειχα εγκατεστημενο xposed.το εκανα Uninstal ,μεσω recovery.Tωρα ολα δουλευουν κανονικα.Αρα συμπερασμα,η ελληνικη δε δουλευει σωστα με xposed.Κριμα γιατι ολες οι cυstom που κυκλοφορουν με προεγκατεστημενο xposed λειτουργουν κανονικα.Αρα η ελληνικη με καλη διαρκεια μπαταριας χωρις xposed,η custom με τα παντα ολα και 3 ωρες οθονη το πολυ
Αν θες να μιλήσεις πιο βαθιά για το συγκεκριμένο θέμα και γουστάρεις και custom, υπάρχει ένα τόπικ εδώ του φίλου @gkalen να σε βοηθήσει σε ότι χρειάζεσαι -
-
παιδια καλημερα.
εχω το redmi 2 pro αλλα το 2014811.εχει ρομ του 811 περασμενη την 6.3.24 developer.
μιας και το τελευταιο ρομ της συσκευης αυτης ειναι lollipop, μηπως χανω τα αρχεια μου περνώντας την;
αν κανω το install της ρομ μεσω της αναβαθμισης της miui (γιατι με αλλο τροπο δε το εχω για να το κανω...) υπαρχει προβλημα;
ευχαριστω -
Ο/H dimitrisk69 έγραψε:
ευχαριστω τα καταφερα τελικα εβαλα την
xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_GTV-6.3.3.zip
δουλεψε!!!!
GTV-6.4.7/8/9
η θα εχω προβλημα ? -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Ilmarios έγραψε:
Θα πατήσεις το πλήκτρο Power & Volume UP (+) μέχρι να μπεις σε TWRP Recovery.
Θα συνδέσεις την συσκευή σου στο PC
Θα μπορέσεις να δεις τους φακέλους της συσκευής σου.
Θα βάλεις μέσα χύμα την ROM που κατέβασες.
Θα πάς στο μενού Install του TWRP
Θα διαλέξεις την ROM που εγκατέστησες και θα κάνεις το Flash.
Μετά Reboot και θα περιμένεις αρκετά λεπτά (πάνω από 10 μερικές φορές) να κάνει Boot στην MIUI.
Και όλα θα είναι οκ και πάλι
Ελπίζω μόνο να έχεις το Mi-3 όπως αναγράφεις στο προφίλ σου.
-
@dimitrisk69 αφου έβαλες την 6.3.3 μπορεις να βάλεις και την 6.4.7. Για παν ενδεχομενο κράτα Nandroid Backup πριν από το φλασάρισμα
-
Παιδιά έβαλα την 6.4.7 και είναι απίθανη. Απλά τέλεια. Αναμένω την επόμενη ρομ. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάζονται για μας.
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡόδα είναι και γυρίζει! -
Για το θέμα σχετικά με τα γδαρσίματα και την κακή ποιότητα συνομιλίας κάποιες φορές ανακάλυψα τα εξής:
1) Μάλλον οφείλεται στο δίκτυο και σε μια έρευνα που έκανα, προτείνεται να είναι σε 3G μόνο γυρισμένο το δίκτυο. Τι μειονεκτήματα υπάρχουν σε αυτό;
2) Το είχα αναφέρει και παλαιότερα, δεν γυρνάει από 2 μικρόφωνα σε 1 για την καταστολή θορύβου. Το επιλέγεις σε 1 και ξαναγυρνάει στο 2. Τελικά βρήκα ότι είναι bug της ΜΜ MIUI. Dual/Single mic noise suppression switch does not work on Xiaomi Mi4/AndroidM 6 - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum
Νομίζω ότι είχε φτιαχτεί στην προηγούμενη, υπάρχει κάπου η 6.4.1;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα