Παιδιά καλημέρα, μετά από λίγο ψάξιμο από την προηγούμενη έκδοση και μετά είδα λίγο παραπάνω battery drain. Είχε πέσει με την εγκατάσταση του tapatalk. Εχτές το απεγκατάστησα για να δω αν φταίει η ROM ή το tapatalk. Από εχτές είδα κιόλας διαφορά. Θεωρώ πως όντως τρώει αρκετή μπαταρία , δεν νομίζω να είναι η ROM.
[GTV-6.4.7/8/9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/4 11:24)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H Tony Therion έγραψε:
Λοιπον,εκανα αυτο που μου ειπες και τιποτα.Εκανα wipe cache ,dalvic,παλι τιποτα.Μετα δοκιμασα και wipe data,και Internal storage.Παλι τιποτα.Τελικα εφταιγε οτι ειχα εγκατεστημενο xposed.το εκανα Uninstal ,μεσω recovery.Tωρα ολα δουλευουν κανονικα.Αρα συμπερασμα,η ελληνικη δε δουλευει σωστα με xposed.Κριμα γιατι ολες οι cυstom που κυκλοφορουν με προεγκατεστημενο xposed λειτουργουν κανονικα.Αρα η ελληνικη με καλη διαρκεια μπαταριας χωρις xposed,η custom με τα παντα ολα και 3 ωρες οθονη το πολυ
Αν θες να μιλήσεις πιο βαθιά για το συγκεκριμένο θέμα και γουστάρεις και custom, υπάρχει ένα τόπικ εδώ του φίλου @gkalen να σε βοηθήσει σε ότι χρειάζεσαι
-
Ο/H Tony Therion έγραψε:
.Το θεμα ειναι να μην βαλω αλλη custom,αλλα να ψαξω να δω τι συμβαινει εδω
Μπορεί να βρει και το πρόβλημα... Εγώ σου είπα 1 μήνα το είχα το xposed. -
Παιδιά θέλω να αναφέρω ένα πρόβλημα που παρατήρησα στη συσκευή μετά την τελευταία ρομ. Οι φωτογραφίες στο άλμπουμ δεν περιστρεφονται μόνες τους και πρέπει να γίνεται χειροκίνητα κάτι που είναι εκνευριστικό. Γενικά το άλμπουμ έχει γίνει δυσχρειστο. Έβαλα αυτόματη περιστροφή από τις ρυθμίσεις αλλά και πάλι τίποτα.. Συμβαίνει σε όλους αυτό;
-
με την καινουργια ρομ που περαστηκε στο ρυζακι το κινητο δεν αναγνωριζετε απο τον υπολογιστη οταν το συνδεεω με usb.
ειναι ενεργοποιημενο στο κινητο το συσκευη πολυμεσων mtp.entit εφτιαξε με μια επανεκινηση του υπολογιστη και του κινητου.αχ μηχανηματα του διαβολου αχαχα -
Μετά από 5 μέρες χρήση παρατηρώ ότι η μπαταρία κρατά λιγότερο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
παιδια εγώ την πέρασα σε redmi note 2 και σταμάτησε να παίζει ο οτετν ενώ με την προηγούμενη έπαιζε. Μου λέει τώρα ότι είμαι ροοτ
Τι κάνω; -
Ο/H toniachem έγραψε:
Οι φωτογραφίες στο άλμπουμ δεν περιστρεφονται μόνες τους
Μετά όμως έφτιαξε και γυρίζει... -
-
Και μία μικρή γεύση της αυριανής ρομ...
Here comes MIUI 7 China Developer ROM 6.4.14 Changelog Preview
Messaging
New - Added card design for notification & service messages
Messages from such service providers like banks, railway stations and cinemas are now easier to read.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλή ρομ λίγο περίεργα μου βγάζει την κατανάλωση μπαταρίας. Εχθές μου έκανε 2 φορές επανεκκίνηση
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα