Ο/H akantzis έγραψε:
παιδια καλησπέρα,
Έχω βάλει κ εγώ την τελευταία Ρομ εδω κ μςρες κ έχω παρατηρηρησει το εξής σε ότι δηποτε κάνω στο ιντερνέτ όπως κ το μήνυμα αυτό το κινητό ανταποκρίνεται με καθυστέρηση..δλδ γράφω κάτι ή μπαίνω σε κάποιο site κ όλες οι λειτουργίες γίνονται μετά από κάποια δευτερόλεπτα 2 ή 3...ακόμα πχ κ σε Instagram γίνονται όλα με μικρή καθυστέρηση..το έχω δοκιμάσει σε διάφοραwifi points σπίτι μου σε μαγαζιά κ άλλου όπου έχει free Wi-Fi κ κάνει το ίδιο..βέβαια πρέπει να πω ότι αυτό το γινόμενο το είχα παρατήρηση κ με μία προηγούμενη Ρομ εάν θυμάμαι καλά την 6.3.24 αλλαμε την αλλαγή της με την νεότερη δεν είχα θέμα..δεν ξέρω εάν συμβαίνει κάτι ή πρέπει να κάνω downgrade..τα ορθογραφικά λάθη είναι διότι ενώ γράφω κ μου τα εμφανιζει λίγο μετά κ έχω κάνει λαθη..έχει κανείς καμμία ιδέα?
Αυτά τα LAGs συνήθως προέρχονται όταν η CPUs δουλεύουν στο 100%.
Αν όντως υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, θα έχεις και φοβερό Battery drain, και η μπαταρία σου θα τελειώνει πολύ γρήγορα.
Καλό είναι πριν αποφασίσεις να κάνεις επιστροφή σε προηγούμενη Version, να δεις στα στατιστικά της μπαταρίας σου ποιά εφαρμογή σου δουλεύει συνέχεια.