Καλησπέρα. Στον οδηγό περάσματος για πρώτη φορά της ελληνικής ρομ στο ΜΙ5, σε παραπέμπει σε λινκ να κατεβάσεις την έκδοση twrp 3.0.2-1 αλλά στο google drive δεν υπάρχει κάποιο αρχείο. Τελικά βρήκα εδώ μια έκδοση αλλά είναι προγενέστερη απ'ότι μαρτυρά ο κωδικός (3.0.2-0) και την πρώτη φορά που δοκίμασα να κάνω install μου έβγαλε σφάλμα και έκανε μόνη της επανεκκίνηση η συσκευή. Όταν ξαναμπήκα στη recovery, είχε κρατήσει (ευτυχώς!) το twrp και ξαναέκανα εγκατάσταση που ευτυχώς στέφθηκε με επιτυχία. Απλά ήθελα να το αναφέρω
1) Swipe to allow modifictaion
2) Wipe->Format->type yes
3) Back->Back->Back
4) Reboot->recovery (αν δεν μπει μόνο του κρατάς πατημένα τα Volume+ και Power για να μπει πάλι χειροκίνητα)
5) Wipe->Advacned Wipe->dalvik/data/cache->swipe to wipe
6) Back->Back->Back
7a) Αν έχεις τη ρομ σε sd card -> Install->Instal rom->επιλέγεις το zip της ρομ και προχωράς
7b) Αν δεν έχεις sd card-> Advanced->adb sideload-> και κάνεις εγκατάσταση τη ρομ μέσω adb sideload με τον σχετικό οδηγό στο φόρουμ!
έκανα αυτά τα βήματα, έκανε reboot το κινητό, αλλά είναι πάρα πολύ ώρα στο logo και φορτώνει απο κάτω οι 3 τελείες. είναι σίγουρα πάνω απο 20 λεπτά. τι κάνω;
Από τη στιγμή που έχει φορτώσει από κάτω τις τέλειες με το Android σημαίνει ότι όλα πήγαν καλά και θα ανοίξει. Μπορει να κάνει μέχρι και 40λεπτα. Λίγη υπομονή και νομίζω θα είσαι μία χαρα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@michael εχω το redmi pro (omega) περασα αυτο το twrp αλλα μου λεει εσωτερικο χώρο 0mb τι να κάνω?
την ρομ την περασα ομως με την καρτα μνημης.
Κάνεις τα παρακάτω βήματα:
swipe to allow modification
wipe->format->yes
back->back
reboot->recovery (αν δεν μπει αυτόματα κρατάς volume+ και power και μπαίνει)
wipe->dalvik/data/cache
back->back
install->επιλέγεις τη ρομ από την sd card
αφού τελειώσει το install->back->back
reboot->bootloader
τσεκάρεις αν κλείδωσε ο bootloader και αν ναι ξεκλειδώνεις
"fastboot reboot" μετά το ξεκλείδωμα ή κρατάς πατημένο power για επανεκκίνηση
Υπομονή να ανοίξει!