Παιδιά γράψτε στο αρχικό θέμα, ότι με το TWRP οι συσκευές με official ROM δεν bootαρουν και ποια είναι η διαδικασία για να λειτουργήσουν.
Έφτασα να διαβάσω 42 σελίδες για να βγω από το bootloop!!
Πρώτα από όλα αυτό που πρέπει να απαντήσεις στον εαυτό σου είναι η ερώτηση
''Γιατί βάζουμε TWRP;''
το βάζουμε για να μπορούμε να φλασάρουμε μία ΜΗ Official ROM
και φυσικά αφότου έχουμε ξεκλειδώσει πρώτα τον bootloader της συσκευής μας
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Προσωπικά το έβαλα για να περάσω μια εντολή στο tethering, όπως μου είπαν σε αντίστοιχο θέμα..
Αλλά είδα και ότι αρκετός κόσμος είχε το ίδιο θέμα, οπότε θα είναι χρήσιμο πιστεύω.
Για το ξεκλείδωμα εννοείται!
''Γιατί βάζουμε TWRP;''
Επίσεις με mi flash φλασάρουμε official rom με ξεκλείδωτο bootloader επειδή είναι στην ουσία flash official rom πάνω σε unofficial custom rom που είναι και η xtrv μας.
''Γιατί βάζουμε TWRP;''
Δεν διαφωνούμε, απλά το custom recovery έχει και άλλες χρήσεις πέρα του φλασαρίσματος. Κάποιοι το βάζουν απλά και μόνο για να φλασάρουν superSU σε official ROM επειδή θέλουν root access, άλλοι πάλι θέλουν τη δυνατότητα να μπορούν να κάνουν nandroid backups, άλλοι θέλουν έναν file manager με elevated δικαιώματα που δεν τρέχει όμως μέσα από το android, πχ για να μπορούν να επαναφέρουν τη συσκευή τους σε περίπτωση πχ που κάτι πήγε λάθος με τον κωδικό τους κτλ.
απο πλευρας μου γνωστα ολα αυτα..
Για το μελος...αυτα θα τα ανακαλύψει στην πορεία..
Του έγραψα τον βασικό λόγο για τον οποίο τα περισσότερα μέλη στο φόρουμ μας βάζουν twrp.
Επειδή αν δεν το βάλουν δεν μπορούν να προχωρήσουν στην αλλαγή rom που ως συνήθως αυτό ζητούν με το που πάρουν ένα κινητό με μαϊμού rom.
Έπειτα από άπειρα ποστ που έχω αναγνώσει όλο αυτό το διάστημα παραμονής μου στο φόρουμ.
Είναι μειοψηφία τα μέλη που πειραματίζονται.
Οι περισσότεροι θέλουν να στρώσουν το κινητό τους ώστε να είναι πλήρως λειτουργικο, για αυτό και δεν πλατιασα στην απάντησή μου με οφέλη του twrp
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)