Πως θα κάνω format data από την στιγμή που δεν έχω recovery ούτε κινέζικη ούτε twrp.
Υπάρχει τρόπος να περάσω την καινούρια ROM (Ελληνική) μέσω εντολών adb ???
Καλησπέρα και πάλι, σήμερα πέρασα την twrp 3.1.X.X με fastboot (πέρασε και λειτουργεί) και περιμένω να ξεκινήσει μετά από επανεκκίνηση (ευχαριστώ τους geoanto555, George Kaggelaris, makisfz, makis 1024)
Θα ήθελα να αναφέρω και κάτι ακόμα που αντιμετωπίζω, να μου πει κάποιος τι είναι και αν διορθώνεται ή αν το έχετε ξαναδεί ....
Το Νο 1 το πρωτοεντόπισα την τρίτη φορά που έκανα αναβάθμιση την ROM κάπου στις αρχές του 2016.
Το Νο 2 το είδα μετά από αναβάθμιση στην XTRV_7.5.4.
Μετά την XTRV_7.5.11 παρουσιάστικε και το πρόβλημα με το touch screen που αναφέρω παραπάνω.
=============== Αυγ 22nd 2017, 12:07am ===============
Έχει κολλήσει εδώ και 40 λεπτά στο λογότυπο ΜΙ και δεν δείχνει σημάδια ζωής !!!!!
Καλαησπέρα NasDriver, ξεκίνησε η συσκευή, αφού βαρέθηκα να περιμένω μετά από καμιά ώρα κράτησα πατημένο το power για να κλείσει, αλλά αυτή έκανε επανεκκίνηση και ξεκίνησε κανονικά.
Makis1024, απ' όσο θυμάμαι δεν μου είχε βγάλει κάποιο σφάλμα σε εγκατάσταση twrp, από δικά μου λάθη στις εγκαταστάσεις τις ROM ναι, μου έδινε κάποια σφάλματα, αλλά μετά από προσεκτικές ενέργειες περνούσαν κανονικά.
Καλημέρα, προσπαθω να εγκαταστησω twrp σε redmi 2 (2014811) και ενω ολα πανε καλα με το adb, κανω reboot με πηγαινει στο MI Recovery πατάω το recovery αλλα δεν πηγαινει στο twrp αλλα κανει επανεκκινηση το τηλεφωνο.
Ευχαριστω.
Καλημερα οτι και εαν εχω δοκιμασει κανει επανεκκινηση το τηλεφωνο, υποψιν δεν ειναι root και με την δοκιμη με το adb μου δειχνει οτι ο bootloader ειναι κλειδωμενος, δεν ξερω εαν εχουν σχεσει.