Δεν ξέρω που αλλού θα μπορούσε να μπει
MAGIC ™ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ, FACEBOOKIKA & OXI MONO... ©
-
-
Σε αυτόν τον κύριο ( @vrs5) πρέπει να του επιβληθεί η ίδια αντίστοιχη εξοντωτική ποινή που πρέπει να επιβληθεί κ στην Mercedes στην F1 για να έχει λίγο ενδιαφέρον το "Πρωτάθλημα"!
Αφαίρεση 2-3 λεπτών από τον χρόνο της Mercedes σε κάθε αγώνα στην F1 και αφαίρεση 40-50 θησαυρών/μήνα από τον @vrs5.....μη σας πω και δια βίου αποκλεισμό!!
Κοιτάτε εδώ χάλι:
Μόλις πάει να πλησιάσει ο κακομοίρης ο @Bodai, χαϊδεύει το γκάζι ο κυρ Γιάννης με το scoda το κ@ωλ@φτιαγμένο και μην τον είδατε τον Παναή!!!
κυρ Γιάννη...τη δέχεσαι την ποινή "διέλευσης" αδιαμαρτύρητα????Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Κριμα Μητσαρα να με στηνεις ετσι στον τοιχο, ησουν και φιλαρακι μου
Μετα απο αυτο δεν μου μενει κατι αλλο, πρεπει να βρω 100αρα βενζινα να πατησω το γκαζι να εξαφανιστω ωστε οι κατηγοριες να ειναι βασιμες και οχι οριακες
(Και ειχα σκοπο να σε βοηθησω λιγακι ζητωντας απο τον @MIUI_ART να σου δωσει ενα μερτικο απο τους ποντους μου, εχασες) -
ρε φίλε στραβά το πήρες...
με το προηγούμενο μήνυμά μου καταρχάς αναγνωρίζω την ανωτερότητά σου, ναι?
τι ζητάω?
να έχει ενδιαφέρον το "πρωτάθλημα", δεν το θέλεις και συ?
είμαι σίγουρος ότι το θέλεις....
το θέλουν και όλοι οι υπόλοιποι....ειδικά ο @Bodai που του χει βγει η γλώσσα να σε πλησιάσει, αλλά που....
τώρα λοιπόν που ξεκαθαρίστηκε το τοπίο, θα μπορούσαμε να συζητήσουμε εκείνο το "Και ειχα σκοπο να σε βοηθησω λιγακι ζητωντας απο τον @MIUI_ART να σου δωσει ενα μερτικο απο τους ποντους μου, εχασες", χωρίς το έχασες?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
1) Δεν το πηρα στραβα απλα ειχα βλαβη στον καυστηρα και βγηκα αναγκαστικα και οχι λογο
2) Φυσικα και αναγνωριζεις την ανωτεροτητα μου (οχι κανε κι αλλιως, ποντους σου εταξα και αμα τους δεις σφυρα)
3) Ενδιαφερον ειπες ετσι; Ε δεν εχει; Δηλ στην Mercedes κουραστηκαν και εχασαν το ενδιαφερον τους τωρα που ειναι πρωτοι;
4) @Bodai ε; Και του εχει βγει η γλωσσα ε; Μαλλον δικιο εχεις φιλε, ειδα οτι μολις το αναφερες αυτο σου εκανε και like αρα αληθευει
Τωρα που ξεκαθαριστηκε το τοπιο λοιπον και αν δεν υπαρχει προβλημα απο τον @MIUI_ART αν δηλ πιστευει οτι δεν θα υπαρχει αλλοιωση στον διαγωνισμο εις βαρος αλλων μελων (εισαι ηδη 9ος) απο πλευρας μου σου δινω 25 φατσες να σου κανουν παρεα τα βραδια στον υπνο σου να τις βλεπεις και να μην σκεφτεσαι εμενα και το σκορ μου. -
Ο/H vrs5 έγραψε:
@Bodai ε; Και του εχει βγει η γλωσσα ε; Μαλλον δικιο εχεις φιλε, ειδα οτι μολις το αναφερες αυτο σου εκανε και like αρα αληθευει
-
Αυτο με σιγουρια μπορω να πω οτι μονο εσυ το ξερεις.
Εγω ειπα οτι μου κατεβηκε εκεινη την ωρα, ελευθερη δεν ειναι η γνωμη; Οτι να ναι δεν ειναι το θεμα; Ε ετσι και εγω απαντησα. -
Γιάννη, Ολυμπιακός είσαι?
-
Ανεκαθεν
-
Πάει ένας πελάτης σε ένα σουβλατζίδικο και λέει.
-Θα ήθελα ένα σουβλάκι..
-Περιμένετε τη σειρά σας του λέει ο σουβλατζής..
-Κοιτάει δεξιά-αριστερά ο πελάτης, το μαγαζί ήταν άδειο. Ξαναλέει.
-Θα ήθελα ένα σουβλακι.
Τον κοιτάει ο σουβλατζής και του λεει..
-Μα κυριε μου σας ειπα να περιμένετε τη σειρά σας..
-Άι γ@μήσου λέει ο πελατης.
-Ποιος το είπε αυτό?
-Δεν ξέρω, γίνεται της πουτ@ν@ς....
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
-
Κοινό μυστικό αποτελεί η διαφορετική ανατροφή και φροντίδα που δίνουν στα παιδιά τους, οι μαμάδες από τους μπαμπάδες.
Ως είθισται, οι μαμάδες είναι πιο τρυφερές στην φροντίδα των παιδιών, σε αντίθεση με τους μπαμπάδες, οι οποίοι μπορούν να βρουν εκατοντάδες τρόπους για να τα φροντίσουν και να τα κρατήσουν μόνοι τους στο σπίτι, με «όπλο» τους, την διασκέδαση των παιδιών και την πρακτικότητα για κάθε δύσκολη κατάσταση που μπορεί να αντιμετωπίσουν.
Εδώ είναι μόνο μερικές από τις ιδέες που είχαν κάποιοι μπαμπάδες, όταν βρέθηκαν να φροντίζουν μόνοι τα παιδιά τους.
Αυτός που κάνει μια ερώτηση είναι για πέντε λεπτά βλάκας.
Αυτός που δεν κάνει την ερώτηση είναι βλάκας για μια ζωή.
Παλιά Κινέζικη παροιμία.............................
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα