Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση
-
-
Α, το 30 είναι καλό??
Γιατί ειχα ρύθμιση 4Κ στο mi 5s κ έβλεπα 30fps κ είχα την εντύπωση ότι είναι λίγα!!
@geoanto555 περνα κ από μένα να συνεισφέρω τον οβολό μου για τον κακόμοιρο πρωηνμηλοκολλημενονυνxiaomiεντυπωσιασμενο!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ωπα παιδια δεν το πα επιθετικα. Ζητω συγνωμη αν φανηκε ετσι. Ισως το απροσωπο του γραπτου λογου να εμοιαζε οτι ειχα θυμο. Και δεν το πα υποτιμητικα για το κινητο... απλα αυτα που λεω τα γνωριζω απο το χομπι μου με τη φωτογραφια και οτι εχω μαθει απο φωτογραφικες γενικοτερα
Ριξτε μια ματια στο συνδεσμο που εβαλα και θα καταλαβετε. Δεν λεω οτι ειναι προτιμοτερα τα 13 (θα ηταν προτιμοτερα μονο αν ηταν απο την αρχη στημενος ετσι ο αισθητηρας) αλλα οτι δεν ειναι θυσια. Δεν χανεις κατι. Απο εκει και περα ο καθενας μπορει να επιλεξει οτι θελει. Ειναι χρησιμα μονο αν θες να κανεις ψηφιακο ζουμ (εκτος εαν εχεις σκοπο να κανεις εκτυπωση μεγαλης αφισας που απο interpolation ειναι προτιμοτερο) -
Έτσι, ναι!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
....περνα κ από μένα να συνεισφέρω τον οβολό μου για τον κακόμοιρο πρωηνμηλοκολλημενονυνxiaomiεντυπωσιασμενο!!
Ο/H Antretng έγραψε:
(εκτος εαν εχεις σκοπο να κανεις εκτυπωση μεγαλης αφισας που απο interpolation ειναι προτιμοτερο)
Υ.Γ πωωωωωπωωωω γκρίνιαααααα!!! Δεν με αντέχω πάλι!!!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Τωρα φταιω εγώ που θα σε στεναχωρεσω παλι, αφού τα θέλει ο π@π@ς σου!!
Έτσι κάνω με το.....type-s!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Έτσι κάνω με το.....type-s!!
Μόλις πέσει 100 ευρώ θα το πάρω.
Και μήν γελάτε...κάποτε έλεγα έτσι για τα Cayenne. Είχαν 100 χιλιάρικα και έλεγα θα περιμένω να πέσουν 7-8 χιλιάρικα και θα πάρω (μεγάλη μπουκιά φάε...μεγάλη κουβέντα μή λες...)
Cayenne μπορεί να μην πήρα, type-s θα πάρω όμωςΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
269 το χρυσό στο geekbuying...
Τρεχα.....Ταμτάκο!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
χααααααα ρουφιανε...περιμένεις να με καπελωσεις εεεεεεεεε!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0