Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση
-
-
Τελικα που βγαζει καλύτερη φωτο 4:3 η 16:9 ;
-
@Giorgos Panopoulos
Όλοι επιλέγουμε 4:3 είναι στα 16mp ενώ 16:9 είναι στα 10 ή 13mp αν δεν κάνω λάθος -
Ο/H spideman3 έγραψε:
@Giorgos Panopoulos
Όλοι επιλέγουμε 4:3 είναι στα 16mp ενώ 16:9 είναι στα 10 ή 13mp αν δεν κάνω λάθος
Αυτο το εχω δει αλλα η διαφορα φαίνεται η ειναι μονο στα χαρτια.. -
μη σου πω εγώ προτιμώ την 16:9 γιατί η 4:3 τείνει να εξαφανιστεί από τις συσκευές απεικόνισης....Και δε γουστάρω μία τα μαύρα μπεζελς που αφήνει
-
Ο/H Giorgos Panopoulos έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
@Giorgos Panopoulos
Όλοι επιλέγουμε 4:3 είναι στα 16mp ενώ 16:9 είναι στα 10 ή 13mp αν δεν κάνω λάθος
Οσον αφορα τα Mp, σε τοσο μικρο αισθητηρα δεν θα καταλαβεις διαφορα απο 16 σε 13 mp. Μονο αν οντως χρειαζεσαι τοσο μεγαλο μεγεθος εικονας εχει σημασια (πχ θα τυπωσεις αφισα ή θα κροπαρεις για να ζουμαρεις).
Το πιο σημαντικο μειονέκτημα του να πας 16:9 ειναι οτι θα σου κροπαρει τις ακρες. Ετσι σε μια φωτογραφια θα εχεις "λιγοτερη" πληροφορια και θα υπαρχουν περιπτωσεις που θα χρειαζεται να απομακρυνθεις περισσοτερο απο το θεμα. Προσωπικα δεν θα το συνιστουσα εκτος εαν προτιμας πιο "γεματη" φωτογραφια στην οθονη σου.
=============== Ιαν 10th 2017, 2:42pm ===============
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Antretng έγραψε:
Σου κάνει και σένα τόσο έντονα αυτό τον ήχο που λέω;
Ας το επιβεβαιώσει ου κύριος @demakhs που έκανε τις δοκιμές με τον τρίποδα...
Ο τριποδας τι διαφορα να κανει στον ηχο του βιντεο; Ή εννοεις οτι γενικα επαιξε πολυ με τη καμερα; -
Ο/H Antretng έγραψε:
Ο τριποδας τι διαφορα να κανει στον ηχο του βιντεο; Ή εννοεις οτι γενικα επαιξε πολυ με τη καμερα;
-
Ο/H Giorgos Panopoulos έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
@Giorgos Panopoulos
Ο μοναδικός λόγος πλέον που επιβάλλεται να έχεις τη ρύθμιση σε 16:9, είναι αυτός που ανέφερε ο κρασίμις!!!
Γιωργο, δεν ξέρω ν απαντήσω σε αυτό που συζητατε, τον έχω βγάλει τον τρίποδα από το χέρι, γιατί δεν τον έχω ανάγκη πια!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Βασικα οταν εχει θορυβο το περιβαλλον δεν το πολυκαταλαβαινεις (μπλεκεται με τους υπολοιπους ηχους) οποτε ενδεχομενως να το χουν και αλλοι που να μην το χουν προσεξει. Αλλα οσο πιο ησυχο ειναι το περιβαλλον τοσο πιο ενοχλητικο γινεται. Και παιζει να μην το χα παρει χαμπαρι αν δεν ειχα ενεργοποιημενο το volume leveler στο dolby atmos και δεν πειραματιζομουν σπιτι για τα καρε (βεβαια μετα το βαλα pc να το ακουσω και ξυπνησε ο monk μεσα μου... ακομα και στην εθνικη να ειμαι και να τραβαω βιντεο θα το ακουσω
)
=============== Ιαν 10th 2017, 3:07pm ===============
@soulg να υποθεσω οτι τις εβγαλες χωρις hht? -
Μας έχει γανιάσει αυτή η Apple με την λειτουργία Portrait Mode.
Κρατάει λέει καθαρό το σημείο που εστιάζεις...και θολώνει το γύρω γύρω.
Μα αυτό εμείς στο RN3 Ρro το έχουμε σαν βασική λειτουργία εδώ και πολύ καιρό...!!!!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Μας έχει γανιάσει αυτή η Apple με την λειτουργία Portrait Mode.
Κρατάει λέει καθαρό το σημείο που εστιάζεις...και θολώνει το γύρω γύρω.
Μα αυτό εμείς στο RN3 Ρro το έχουμε σαν βασική λειτουργία εδώ και πολύ καιρό...!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0