Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση
-
-
Το ειχε η κοπελα μου. Δεν ισχυει αυτο που λες. Πανω κατω ιδια ειναι τη νυχτα. Μηπως ειδες long exposure? Γιατι οντως επιτρεπει μεχρι 8 δευτερολεπτα.
-
huawei και καλή φωτο, εκτός το τελευταίο p9 με την leica, μάλλον δεν πάνε παρέα!!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Γενικά κακή περίοδος να αγοράσεις τώρα, θα κυκλοφορήσουν σιγά σιγά όλα τα καινούρια μοντέλα οπότε αν θες παλιό θα γίνει πιο φθηνό και αν θες καινούριο θα το πάρεις με το που βγει.
Επίσης βγαίνει τώρα και το Huawei Honor 6X που έχει σίγουρα πολύ καλύτερη κάμερα από τα Note 3-4 και αν εξαιρέσεις το εύθραυστο τζάμι της οθόνης φαίνεται καλό deal.
Οπότε θα σου έλεγα να περιμένεις κάνα μήνα ακόμη, να γίνει η world mobile congress, να ανακοινώσουν τα καινούρια και να πέσουν τα παλιά, να φέρει και η infoquest κάνα μοντέλο ακόμα (που λογικά θα γίνει άμεσα) και θα έχεις περισσότερες και καλύτερες επιλογές απότι τώρα. -
Με 0,6 έκθεση...τι βραδινή να τραβήξεις;;;
Δεν έχω το lite. Αυτά που διαβάζω μεταφέρω. Και ξαναλέω για μια και τελευταία φορά για να μην γίνομαι κουραστικός: φωτογραφία και RN3 είναι 2 πράγματα που δεν πάνε μαζί. Αυτή είναι η άποψη μου. Από κει και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
from my S7Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ναι αλλα οταν λεμε καλη καμερα δεν εννοουμε με Long exposure. Αν πχ για να φαω μια d5200 που τραβηξε candid shot σε 1/30 πρεπει να ριξω το κινητο σε 1 δευτερολεπτο εκθεση τι παει να πει; Οτι εχουν ιδια ποιοτητα
Αλλωστε του το εγραψα και παραπανω.
Για χερατες φωτογραφιες πανω κατω ιδιο αποτελεσμα εχουν. Πιασε μια μερα το p8 lite και θα καταλαβεις. Ιδιο "φωτεινοτητα" και παρομοια ελλειψη λεπτομεριας εχουν οταν τελικιαζει στα σκοταδια.
Τη μεγαλυτερη διαφορα την εχουν στο βιντεο. -
Ναι αλλά όταν λέμε καλή νυχτερινή (στα κινητά) εννοούμε long exposure. Αλλιώς θα πάρεις μια φώτο που θα είναι κακή. Εκτός εάν έχεις S7 που θα βγει τζάμι όπως και να τραβήξεις...χαχαχαχαχ...
Πλάκα κάνω...
Ρε συ, εδώ συννεφιάζει και το RN3 ανεβάζει iso 3200 και γεμίζει θόρυβο. Δηλαδή...από τα αποδυτήρια χάνει...δεν χρειάζεται να το πας παρακάτω...Δεν χρειάζεται δύσκολες συνθήκες δηλαδή για να κολώσει το κινητό. Σε απλές καθημερινές ημερήσιες φωτογραφίες βγάζει καφρίλα...
Είναι σαν κάτι παλιά αυτοκίνητα που λέγανε:
Τραβάει;
Στην κατηφόρα ναι...για ανηφόρα ούτε σκέψη.
Χωρίς πλάκα, πάνε παραδίπλα και δες φωτογραφίες από lite. Άριστες! Και μιλάω για manual. Έτσι κι αλλιώς στο αυτόματο όλα τα Κινέζικα έχουν "θεμα".
Για το βίντεο δεν έχω να πω κάτι. Άφωνος!
from my S7Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Διαφωνω, ειδικα στα κινητα δεν σε νοιαζει το long exposure αλλα χερατες και candid shots. Σιγα μην κανω long exposure στο μπαρακι που θα βγαλω τη παρεα μου. Τι θα τους πω; Ξανακαντε οτι κανατε αλλα παγωστε το για μερικα δευτερολεπτα; Α και περιμενετε πρωτα να στησω τριποδο;
Μα ουτε το p8 lite ειναι καλυτερο. Σου λεω το χω δουλεψει, ακουμε που σου λεω.
Τοσο το p8 lite οσο και το rn3pro μου βγαζαν 0.8 στοπ χαμηλοτερη φωτεινοτητα απο το lg g2 (τα νουμερα τα βγαλα απο επεξεργασια σε lighroom). Και σε λεπτομερια/θορυβο τα ιδια χαλια εχουν. Τωρα αν τα βαζα διπλα διπλα ισως βλεπαμε διαφορες.
Αν ο φιλος θελει κατι πιο αξιοπρεπες σε φωτογραφια με χαμηλο φωτισμο, ας τσεκαρει και το note 4. -
-
Σωστα. Απλα προτεινα το note 4 για παρομοια specs (5.5αρη)
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Αν θα πάτε στα 200 είναι και το στολίδι της xiaomi στις φωτογραφίες τι mi4c
Ένα πραγματικά πολύ καλό τηλέφωνο με μία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αξιόλογη κάμερα!
Άσε που το 2/16 από Κίνα έχει 110 ευρά!
=============== Φεβ 14th 2017, 11:01am ===============
Λοιπόν παιδιά, γράψτε λάθος για τα παραπάνω λόγια μου σχετικά με το P8 light.
Οι φωτογραφίες που είδα και ήταν ανώτερες του RN3 pro ήταν από P9 light και όχι απο P8!
Συγγνώμη εάν σας μπέρδεψα.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0