χεχεχεχε. Απο τετοιες εχω μπολικες 
Υ.Γ. Για τανγκο μιλαει ο φιλος... οχι σε στηλο ημιτσιτσιδες

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΗ πραγματικότητα απέχει άρδην από αυτά που γράφει το άρθρο.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μετά το καλό συγκριτικό που ανέβασες χθες[Reviews] Xiaomi Mi 5s - 12MP Camera and Sony IMX378 Image Sensor Explained.
αξίζει μια προσπάθεια..
Τί να το κάνω το ημιτσίτσιδο βρε!Ο/H Antretng έγραψε:
χεχεχεχε. Απο τετοιες εχω μπολικες![]()
ΕΙΠΑ : Εγώ δεν παλεύω!!!!Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μα το παμε πιο πάνω...ο Μητσος το χει ... δωδεκαδάχτυλος...
Αν δεν κάτσουν ακίνητοι...μαστίγιο!!!!Ο/H Antretng έγραψε:
Θα βγαλεις ανθρωπους με 1/2; Θα σου κατσουν ακινητοι για μισο δευτερολεπτο; Ολο και καποια θολουρα θα χει το προσωπο. Για candid shots δεν το συζητω καν.
Το ois και μακρα εκθεση ειναι για τοπια και οχι ανθρωπους. Και εκει συνηθως αν γουσταρεις παιρνεις και ενα μικρο τριποδακι, ανεβαζεις την εκθεση σε 1/30 και παιζεις σε αλλο επιπεδο.![]()
Σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι ειναι αχρηστο. Χρησιμοτατο και βολικοτατο ειναι. Απλα δεν αποτελει πανακια στη φωτογραφια (για το βιντεο θα συμφωνησω). Στη μεση καθημερινη φωτογραφια δεν θα σε σωσει τοσο πολυ το OIS. Κερδιζεις μεν απο χαμηλοτερο iso χανεις ομως σε sharpness.
Με 1000άρι και να θες να γίνεις δεν μπορείςΟ/H Antretng έγραψε:
Με βλεπω να σκαω κανα 1.000αρη για φωτογραφικη οπως το παω και δεν ειμαι καν επαγγελματιας
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Με 1000άρι και να θες να γίνεις δεν μπορείςΟ/H Antretng έγραψε:
Με βλεπω να σκαω κανα 1.000αρη για φωτογραφικη οπως το παω και δεν ειμαι καν επαγγελματιας
![]()
Βάλε αλλό ένα μηδενικό και το συζητάμε![]()