Μήπως εχεις ζουμάρει καταλάθος ?
Γενικά η μπροστινή με beautify είναι αρκετά decent
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑν εννοεις γιατι ειναι πιο "στενη" απο την πισω ειναι γιατι εχει μεγαλυτερο focal. Ας πουμε οτι ειναι πιο "ζουμαρισμενη" απο την πισω που οντως ειναι περιεργο μιας και συνηθως προτιμαμε το αντιθετο (πιο wide την μπροστα). Δεν ειναι βεβαια κακη. Δεν ειναι πιο στενη απο το μεσο ορο στη τιμη της. Απλα η πισω ειναι πιο wide.Ο/H AvZoDj έγραψε:
Ρε παιδιά τι τρέχει με την μπροστινή; Γιατί τόσο κοντά δείχνει;
Όχι,όπως ήταν από εργαστασιακές ρυθμίσεις.Ο/H jiohnis έγραψε:
Μήπως εχεις ζουμάρει καταλάθος ?
Μετά το καλό συγκριτικό που ανέβασες χθεςΟ/H demakhs έγραψε:
εδώ όμως είμαι χαμένος από χέρι.
Κάνα 10λεπτο ασχολήθηκα. Τράβηξα 2-3 video αλλά δεν είδα και κάτι που να μου έκανε εντύπωση. Είναι τραγική η κατάσταση και δεν διορθώνεται. Ξενέρωσα πολύ άσχημα με το video και γι αυτό πήρε πόδι.Ο/H Antretng έγραψε:
Στις ημερήσιες ίσως το Mi5s να τα καταφέρνει καλύτερα. Και στις νυχτερινές καλό, με πολύ λεπτομέρεια αλλά για να την πιάσει θέλει 2-4sec έκθεση...δηλαδή...τρίποδα!Ο/H demakhs έγραψε:
εδώ όμως είμαι χαμένος από χέρι......όχι όπως στο σκληκο-thread που σας πατάω κάτω, χαλαρά...
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Κάνα 10λεπτο ασχολήθηκα. Τράβηξα 2-3 video αλλά δεν είδα και κάτι που να μου έκανε εντύπωση. Είναι τραγική η κατάσταση και δεν διορθώνεται. Ξενέρωσα πολύ άσχημα με το video και γι αυτό πήρε πόδι.
Άμα αποτυπώνουν ωραίες κυρίες που χορεύουν...τότε ΝΑΙ!!!Ο/H Antretng έγραψε:
Φωτογραφικες μηχανες παιζουν στη κοντρα;![]()