κανονίστε. θα ανεβάσω και άλλα γλυκά

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝαι φιλε μου μονο ομως με το raw filter στο photoshop λιγο επαιξα με το contrast, highlights κλπ δεν εχει μεγαλη διαφορα με την αρχικη φωτογραφια.Ο/H geoanto555 έγραψε:
@haikostas την έχεις επεξεργαστεί την φωτογραφία;
Ο/H haikostas έγραψε:
Ναι φιλε μου μονο ομως με το raw filter στο photoshop λιγο επαιξα με το contrast, highlights κλπ δεν εχει μεγαλη διαφορα με την αρχικη φωτογραφια.Ο/H geoanto555 έγραψε:
ναι δικιο εχεις πιο πολυ ηθελα να διορθωσω τα συννεφα ηταν λιγο πιο φωτεινα απο οτι επρεπεΟ/H tsine έγραψε:
Το loss of detail όταν κάνεις ζουμ να δεις ένα κτήριο δεν διορθώνεται... Και το sharpening λειτουργία περίεργα λίγο που το δοκίμασαΟ/H haikostas έγραψε:
Ναι φιλε μου μονο ομως με το raw filter στο photoshop λιγο επαιξα με το contrast, highlights κλπ δεν εχει μεγαλη διαφορα με την αρχικη φωτογραφια.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
E ναι ντε!Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H pavlidisc έγραψε:
E ναι ντε!Ο/H geoanto555 έγραψε:
![]()
Βασικά δεν την ήθελα με HDR. Δεν χρειαζόταν κιόλας...κατα λάθος πατήθηκε μάλλον...
Πάντως άρχισα να το παίρνω το κολάι του και μου βγαίνουν αρκετά καλές φωτό πλέον.![]()