Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση
-
-
Δοκίμασε να αλλάξεις sharpness μέσα από το πρόγραμμα της κάμερας (μιλάω για default Miui camera) για να μην μπλέκεις με επεξεργασία. Default sharpness εχει το normal αλλα έχει και lowest, lower και low
-
-
-
Να κανω μια ερωτηση σχετικα με τους φακους που παιζουν στο κινητο μας
- s5k3p3_omida01
- s5k3p3_f16s01c
- s5k3p3_f3p3man
το ειδα σε διπλανο φορουμ αλλα οι διαφορα τους ποια ειναι?Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev - s5k3p3_omida01
-
Η αλήθεια είναι ότι αν δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα δεν θα υπήρχε και αυτό το νήμα για την κάμερα...
-
Πάντως παιδιά κατά την ταπεινή μου άποψη δεν υπάρχει πλέον μεγάλο πρόβλημα με την κάμερα του κινητού. Όποιος θεωρεί ότι ακόμα το κινητό δεν βγάζει καλές φώτος μάλλον δεν ήθελε να πάρει κινητό αλλά camera dslr!!!
-
Ο/H harispao έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι αν δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα δεν θα υπήρχε και αυτό το νήμα για την κάμερα...
-
Χαίρομαι που μάλλον το διόρθωσαν γιατί εγώ geoanto το είχα μέχρι πριν μια εβδομάδα και φωτογραφία νεταρισμένη δεν είχα δει
Θόρυβος ακόμα και την μέρα καλά νύχτα δεν το σχολιάζω...
Μπορεί να έπεσα στο προβληματικό
Τέλος πάντων πήρα ένα mi4
Sent from my iPhone using Tapatalk -
-
@harispao Είδα ότι δεν έχεις κανένα σχόλιο για το redmi note 3 pro (παρά μόνο για το redmi 3) για αυτό στο είπα.Ελπίζω να μην τα έχεις μπερδέψει
Θα κάνω σύντομα ένα συγκριτικό με mi4 σε κάμερα να δούμε... -
Ρε παιδιά πήγα σήμερα να βγαλω μια φωτογραφία και η πίσω κάμερα εχει θολή εικόνα. Καθαρή είναι μόνο οτι ειναι σχεδόν στους 2 πόντους. Εχει τυχει σε κανενα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0