Διαφήμιση

Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

• (Κ800i ότι καλύτερο έβγαλε η Sony Ericsson.. Αγαπημένη συσκευή!)

Πίστεψε με το έχω ακόμα το S3 και λειτουργεί γιατί το έδωσα στον πατέρα μου. Έκανα σύγκριση τις φωτός που τράβηξα και από τις 2 συσκευές στον υπολογιστή. Μάντεψε ποιο είχε καλύτερη...

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Για να το λες έτσι μάλλον το s3..
      Κάνε ένα κόπο και ανέβασε καμια φωτο .. να δούμε τι εννοείς όταν λες ότι έχει πολύ θόρυβο..

• Εγώ δεν έγραψα κάτι για θόρυβο (όχι ότι δεν εχει) . Μπορείς να δεις προηγούμενες σελίδες, έχω ανεβάσει αρκετές φώτο, τώρα αν θέλεις φώτο από το S3 δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ανεβάσω εδω

• Διαφήμιση
    • Σόρρυ διάβασα 2 "αρνητικα" για την κάμερα και το χασα...
      Όχι μην ανεβάζεις δεν χρειάζεται.. Πίστευα ότι το σ3 έχει μόνο καλύτερη νυχτερινή λήψη..
      Θα το δω και θα σου πω...

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

Ξέρεις τι δεν θα ξεχάσω ποτέ; Είναι λίγο creepy και psychotic αυτό που θα γράψω αλλά όταν είχα κάνει μια επέμβαση πριν 2 χρόνια και έβγαλα φώτο την πληγή με το S3, όταν μεγενθυνα την φώτο για να δω πιο κοντά την πληγή φαινόταν μέχρι και ο πορος της τρίχας στο δέρμα :p :p . Εκεί κατάλαβα το πόση καλή δουλειά είχε κάνει η Samsung, άσχετα αν είχα αρκετό lag στην συσκευή που με έφτασε πολλές φορές κοντά στο να την σπάσω :-x

• Το χε φίλος.. το ξέρω το κινητό. Πρόσφατα πήρε ένα redmi note 3mtk και μου πε ότι το σ3 είναι καλυτερο μόνο σε νυχτερινές.
      Τέσπα.. να μην βγαίνουμε εκτός θέματος.. Θέλω να πιστεύω ότι κάτι θα κάνουν με την κάμερα κ σύντομαααα..

• Και να συμπληρώσω στο βιογραφικό μου σημείωμα ότι βγάζω φωτογραφίες με κινητό από την εποχή του Τ68i της Sony Ericsson (νομίζω ήταν η 1η συσκευή παγκοσμίως που έβγαζε φωτός με χρήση εξωτερικής κάμερας, την κουμπωνες από κάτω) οπότε ξέρω τι θα πει εξέλιξη και τι θόρυβος :p . Just in case πριν βγει κάποιος να μου πει ότι μόνο κραζω το RN3. Απλά κουράστηκα με το όλο πανηγύρι. :rolleyes:

• Διαφήμιση
    • @DrSaG

Μην κανεις καμια πλακα και βαλεις φωτο απο S3 εχεις αυτοματα δια βιου BAN απο το forum! :P

Περα απο την πλακα αμα εχεις βγαλει ακριβως ιδιες φωτο και μετα 2 για συγκριση, να της βαλεις να δουμε και ρεαλιστικα συγκριση με αλλες καμερες / συσκευες :thumbup:
    • @Project_P

Βρες ποια είναι απο το RN3 και ποια απο το Galaxy S3. Βασικά όχι μόνο εσύ, όλοι που ασχολούμαστε με την κάμερα κτλ.
      Ανυπομονώ να δω σχόλια σας :D Προς ενημέρωση σας, έχω αλλάξει τα ονόματα των αρχείων γιατί είστε πονηροί και θα το βρίσκατε με ένα απλό download της φώτο :D :D

Edit: Sorry που τις ανέβασα σε full image, αν θέλετε μπορώ να τις ποστάρω με link.

• 1) Xiaomi
      2) Samsung
      3) έχω το ίδιο ασύρματο σε μπλε
      4) θέλω να μου στείλεις τους ντολμάδες που θα φτιάξεις
    • Διαφήμιση
    • @geoanto555

Ποια πιστεύεις είναι καλύτερη και γιατι; Δοκίμασε να τις ζουμάρεις κι ολας. Για αυτό έβγαλα τα αμπελόφυλλα (τα έφερε η μάνα μου χαχα) για να φανεί η λεπτομέρεια στο φύλλο και κυρίως στο χρώμα. Θα σου πω στο τέλος αν όντως είναι αυτή η σειρά.

@filthydwarf

Αύριο θα είναι έτοιμοι. Βάλε την τσικουδιά να βάλω τους ντολμάδες!