Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση
-
-
Και εμένα στην αρχή μου φάνηκε πως κουνηθηκες όταν την έβγαλες, αλλά μετά που την ζουμαρα φαίνεται ότι όντως η εστίαση είναι στο λουλούδι για αυτό κάνει θολούρα σε όλα τα υπόλοιπα.
Θα έβαζα 9 στην προσπάθεια σου, επέλεξες ένα ωραίο λουλούδι και 5 στην ποιότητα της φωτογραφίας. Περνάς στην επόμενη φάση.
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk -
Βάση;.. Πολύ χαμηλά ρε φίλε..
Μόλις έκανα μια σύγκριση inew v3 σονυ imx214 με ρredmi note 2 , redmi note 3 pro..
Αντέχεις να την δεις; χαχαχα -
-
-
και οι 3 αξιόλογες είναι απότι βλέπω
-
@geoanto555 Την επόμενη φορά αν μπορείς, βάλε μια πιο μεγάλη επιφάνεια στο λινκ για να μπορούμε να πατήσουμε πάνω!
Στάλθηκε από το kenzo μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Η πρώτη θεωρώ έχει καλύτερη ανάλυση στο λουλούδι μιας και εκεί είναι η εστίαση σε όλες, αλλά τα χρώματα της είναι πολύ warm.
Η δεύτερη έχει πιο γήινα χρώματα αλλά χάνει στις λεπτομέρειες (αυτή είναι του RN3 με HDR?).
Η τρίτη μου φαίνεται πιο ολοκληρωμένη και από χρώμα και από εστίαση.
Πάντως η 2 από την 3 έχει και διαφορετικο ζουμαριζμα οπότε είναι δύσκολο να τις συγκρίνω. Μπορεί και η 3 να είναι από το RN3 ή ακόμα και η πρώτη χωρίς HDR
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk -
Sorry @pillopoulos δεν σκέφτηκα καθόλου ότι μπαίνεις και από κινητό..
Περιμένω και από άλλους γνώμες.. και θα σας πω.
@DrSaG κ οι 3εις είναι με HDR και από την ιδια απόσταση..
Ο φακός στην μία τραβάει διαφορετικά. -
Η 1η και η 3η για μένα είναι με διαφορά καλύτερες
Νομίζω όμως ότι η 1η μου αρέσει περισσότερο στις λεπτομέρειες -
Η 3η για εμενα ειναι η καλυτερη με πιο ρεαλιστικα χρωματα, καλη αντιθεση, ψυχροτητα και λεπτομερεια
Η 1η μετα ειναι καλη με λιγο θερμα χρωματα, και αρκετα καλη λεπτομερεια (ισως καλυτερη απο ολες) αλλα κατι με χαλαει που δεν μπορω να προσδιορισω...
η 2η ειναι αρκετα πιο ψυχρη και απο τις 2 αλλες και με την λιγοτερη λεπτομερεια... και φοβαμαι οτι ειναι και του RN3 ..... -
Για να μην το ζαλίζουμε πολύ ...
1 είναι redmi note 3 pro
2 ειναι inew v3
3 ειναι redmi note 2
Ολες οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες σχεδόν απο το ίδιο σημείο με ίδιο εξωτερικό φωτισμό (συννεφιά) και με HDR ΟΝ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0