Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση
-
-
Εγώ γιατί δεν μπορώ να τις ανοίξω με το chrome από το pc?Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
-
Αρκετά καλή η συγκεκριμένη
-
Τελικά ποιο είναι το καλύτερο app για να βγάζεις φωτογραφίες;
-
Παιδια ο senser του κινητου rn3pro ειναι σιγουρα s5k3p3 ;; ρωταω γιατι δεν εχω δει καποια επισημη αναφορα στο διαδικτυο... Αν ισχυει οντως ποια αλλα κινητα φορανε τον ιδιο γιατι θα ηταν ενδιαφερον να βλεπαμε συγκριση μεταξυ τους στη cam, ισως καταλαβαιναμε οντως οτι ειναι θεμα soft η παιζει κατι αλλο... Με λιγο ψαξιμο μονο δυο κινητα ειδα να το φορανε... Vernee Apollo Lite και Ulefone Future....
-
-
Ένα συγκριτικό χαρακτηριστικών της κάμερας του redmi note 3 pro διπλα στου samsnung note 4
Ας πάρουν θέση οι γνώστες του θέματος...
-
Και ο ήχος κατα την λήψη βίντεο δεν είναι καθαρός. Όταν υπάρχει "φασαρία" ... μουσική ας πούμε...τότε μπουκώνει και ακούγεται πολύ άσχημα...
Το παλεύω ρε παιδιά...πραγματικά ψάχνω να πώ κάτι καλό για την κάμερά του αλλά δεν βρίσκω...:-/
Τώρα θα μου πείς...200 ευρά τηλέφωνο...τί ψάχνεις...ε οκ...δεν ψάχνω...αλλά ας το πούμε οτι είναι για τ'άνάθεμα...δεν είναι κάμερα αυτή παιδιά...συγγνώμη ε...:-/
Δεν ξέρω αν φταίει το software (εγώ πιστεύω ακράδαντα οτι η κάμερα αδικείται απο το λογισμικό) ή κάτι άλλο...πάντως αυτό που βλέπω προς το παρόν...απ'όπου και να το πιάσω...είναι απλά άθλιο.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Άλλη μια σύγκριση ανάμεσα στο redmi note 3 pro και το meizu mx4 pro 21mpixel
redmi note 3 pro
mx4 pro
redmi note 3 pro
mx4 pro
Εγώ δεν βλέπω την τόσο κακή κάμερα που λέτε.. Μόνο την νύχτα είναι κάπως.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0