Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση
-
-
Παιδια στο θέμα του panoramaτος ... είναι θέμα όλων των κινητών της xiaomi. Άρα καλό θα είναι να το δοκιμασουμε και αλλού
-
Άλλη μία τώρα με την καινούργια global stable 7.3.6.0 με stock camera , auto και HDR on (8.8mb βγήκε ή φωτό)
flic.kr/p/Jj3P8w
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Επειδή έχουμε καταιγισμό update ( 7.3.7.0 global stable) μία πρωινή φωτό με stock camera ,auto mode ,HDR on
flic.kr/p/JrTNCc
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Από το κινητό που την βλέπω είναι πάρα πολύ καλή.
Εχθες το βράδυ που τραβουσα με τη 7.3.6 global stable σε λιγοστο φως, ετριβα τα μάτια μου. Τελικά όντως κάτι πρέπει να φτιάξανε στο image processing, όπως αναφέρει το changelog...
Στην επόμενη global stable (την 7.3.7) μέσω updater πάμε ή πάλι μέσα από fastboot??
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
αντε περιμενουμε πως και πως την ελληνικη version της Global 7.3.6 ή 7.3.7 για α δουμε διαφορες και εμεις στην camera@papaflessas
-
-
παιδια ποια εφαρμογη εκτος απο την βασικη που εχει μεσα προτεινετε για καλυτερες φωτογραφιες και βιντεο ? εχω ρομ 7.3.2.0 stable Gr miui.gr@papaflessas
-
Ο/H papaflessas έγραψε:
παιδια ποια εφαρμογη εκτος απο την βασικη που εχει μεσα προτεινετε για καλυτερες φωτογραφιες και βιντεο ? εχω ρομ 7.3.2.0 stable Gr miui.gr
Μπορείς επίσης να βάλεις και τη Google Camera αλλά όχι μέσω του Play Store αλλά κατεβάζοντας το .apk στο τηλέφωνο μέσω browser και μετά εγκατάσταση (google it). -
ωραια ειναι η google camera για 4Κ βιντεο και 360 λειτουργια@papaflessas
-
Καλημερα.Πριν δυο μερες πηρα το τηλεφωνο και εγω αλλα δεν ειμαι και τοσο ικανοποιμενος απο την καμερα.Δεν ξερω αν εχω κανει και τις σωστες ρυθμισεις αλλα οι φωτογραφιες δεν μου φαινονται και τοσο καθαρες.Εβαλα και την εληνικη stable ρομ αλλα και παλι τα ιδια.Καποια βοηθεια ?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0